Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Betis Sevilla vrea să dea lovitura verii. Câţi bani oferă pentru William Carvalho

Betis Sevilla vrea să dea lovitura verii. Câţi bani oferă pentru William Carvalho

La Liga

Comentarii

După ce i-a transferat pe Pau Lopez, Joel Robles, Sergio Canales şi Takahashi Inui, Betis Sevilla pregăteşte marea lovitură a verii. Internaţionalul portughez William Carvalho este ultima ţintă a oficialilor andaluzi, care au demarat deja tratativele cu Sporting Lisabona şi cu agentul fotbalistului, chiar în această săptamână.

Betis îl doreşte pe mijlocasul defensiv în vârstă de 26 de ani de ceva timp, iar în următoarele ore se va prezenta cu o ofertă concretă către clubul portughez, în ciuda faptului că William Carvalho a obţinut permisul de jucător liber. Situaţia neclară a jucătorilor care au aparţinut de Sporting, dar au fost declaraţi liberi de contract, a îndepărtat multe cluburi interesate de transferul mijlocaşului cu origini angoleze.

Carvalho a fost pe lista mai multor cluburi din Premier League şi Bundesliga, însă pare atras de o experienţă în Spania, agentul său confirmând deja că "La Liga este una dintre posibilele sale viitoare destinaţii". Pentru a evita eventualele probleme legale, Betis este dispusă să ofere 18 milioane de euro clubului Sporting Lisabona, pentru 70% din drepturile federative asupra fotbalistului.

Dacă tranzacţia se va încheia pentru această sumă, Carvalho l-ar devansa pe Marc Bartra în topul celor mai scumpi fotbalisti achiziţionati vreodată de Betis, un clasament în care lider rămâne fostul internaţional brazilian, Denilson.

Cotidianul MARCA notează că Angel Haro, Lopez Catalan şi Serra Ferrer discută intens cu Sporting Lisabona şi speră să ajungă foarte rapid la o inţelegere, pentru ca fotbalistul sa ajungă sub comanda lui Quique Setien, după ce îşi încheie vacanţa. Faptul că Betis este dispusă să plătească pentru fotbalistul lusitan o sumă importantă de bani, transformă gruparea andaluză în principala favorită la achiziţionarea jucătorului.

William Carvalho este un jucător crescut în Academia clubului Sporting Lisabona, echipă pentru care a debutat în 2011 şi pentru care a strâns 191 de partide. Din 2013, mijlocaşul născut în Angola este internaţional portughez şi a străns pănă în prezent 47 de selecţii pentru campioana Europeana en-titre.

Afla mai multe despre: betis sevillawilliam carvalhosporting lisabona 

viewscnt
Articole similare