Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bianca Andreescu a vorbit despre România după ce-a eliminat-o pe Muguruza: "După fiecare meci învăţ ceva!"

Bianca Andreescu a vorbit despre România după ce-a eliminat-o pe Muguruza: "După fiecare meci învăţ ceva!"

Tenis

Comentarii

Sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 60 WTA, s-a calificat în semifinale la Indian Wells, după ce a trecut de spaniola Garbine Muguruza, locul 20 mondial şi fost număr 1 WTA, în doar 52 de minute.

"Am început să joc tenis de la 7 ani, în România. După ce am început să mă ocup serios de tenis, m-am mutat în Canada şi am făcut acolo tenis.

În timpul meciului am încercat să o observ, fiecare dintre noi are zile proaste. Într-o zi poate să aibă un backhand mai bun, în altă zi forehand-ul ei poate să nu fie aşa bun, aşa că am încercat să o evaluez în timpul meciului.Eu am rămas azi la tactica mea, adică să pun presiune pe forehand-ul ei, să o plimb mult, să schimb ritmul aşa cum fac mereu.

Încrederea în tine e totul, contează şi experienţa. Am început să joc meciuri de nivel ridicat în urmă cu un an şi adun din ce în ce mai multă experienţă. După fiecare meci învăţ ceva, indiferent că înving sau pierd, şi cred că anul ăsta, toate victoriile acumulate mi-au dat încredere.", a declarat Bianca Andreescu la conferinţa de după meci. 

Bianca Andreescu s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1.În semifinale, ea va juca în compania învingătoarei din meciul dintre cehoaica Marketa Vondrousova şi ucraineanca Elina Svitolina.La 19 ani, Bianca Andreescu a devenit cea mai tânără jucătoare care ajunge în semifinale la Indian Wells în ultimii 10 ani.

Afla mai multe despre: andreescu 

viewscnt
Articole similare