Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bianca Andreescu, despre duelul în premieră cu Simona Halep: "Ştiu că nu va fi uşor. Sunt entuziasmată"

Bianca Andreescu, despre duelul în premieră cu Simona Halep: "Ştiu că nu va fi uşor. Sunt entuziasmată"

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi Bianca Andreescu se întâlnesc în premieră în circuitul WTA, la Turneul Campioanelor. Canadianca aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu Halep, idolul său.

Simona Halep, locul 5 WTA, va juca luni primul meci în Grupa Violet la ediţia din acest an a Turneului Campioanelor, la Shenzhen, împotriva sportivei canadiene de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial.

"Ştiu că nu va fi uşor. Orice jucătoare din această competiţie este o adversară grea. Abia aştept să văd ce pot face împotriva lor. Sper să pot face lucruri bune. Am jucat cu Svitolina şi Pliskova anul acesta, deci într-un fel ştiu la ce să mă aştept. Cu Simona nu am jucat niciodată, dar am urmărit-o. Va fi un meci foarte interesant, deci sunt entuziasmată", a declarat Andreescu.

Câştigătoarea WTA Finals va încasa cel mai mare premiu din istoria tenisului, 4,75 de milioane de dolari, mai mult decât campioana de la US Open, care deţine recordul până atunci, cu 3,85 de milioane de dolari. Condiţia pentru a primi cele aproape cinci milioane de dolari este ca jucătoarea campioană să câştige toate meciurile din faza grupelor.

Afla mai multe despre: bianca andreescusimona halep,  

viewscnt
Articole similare