Experiențe împreună.
You are here:

Bianca Andreescu e de neoprit în circuitul WTA. Jucătoarea de origine română a depăşit-o pe Halep în cursa pentru Turneul Campioanelor

Bianca Andreescu e de neoprit în circuitul WTA. Jucătoarea de origine română a depăşit-o pe Halep în cursa pentru Turneul Campioanelorgalerie foto

Tenis

Bianca Andreescu este jucătoarea momentului în circuitul WTA. Jucătoarea de origine română s-a impus în trei seturi în meciul cu Angelique Kerber şi a câştigat titlul de la Indian Wells.

În urma acestui rezultat, Bianca Andreescu a avut un salt incredibil în clasamentul WTA. Astfel, după succesul de la turneul californian, reprezentanta Canadei a urcat 36 de poziţii până pe locul 24. Însă mult mai spectaculoasă este situaţia din clasamentul pentru Turneul Campioanelor.

Bianca Andreescu a făcut un salt de zece poziţii, i-a luat faţa Simonei Halep, iar acum este pe locul al cincilea în cursa pentru turneul care va fi găzduit de Shenzhen la finalul anului. 1637 de puncte a acumulat în 2019 Andreescu, în timp ce Simona Halep s-a "mulţumit" doar cu 856. În acest moment, fostul lider este în afara primelor opt locuri care asigură calificarea la Turneul Campioanelor, ocupând poziţia a 10-a.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta