Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bianca Andreescu e pe locul 23, iar Eugenie Bouchard e..." Replică umilitoare pentru "Genie". Cum s-a râs de ea în direct, la TV

"Bianca Andreescu e pe locul 23, iar Eugenie Bouchard e..." Replică umilitoare pentru "Genie". Cum s-a râs de ea în direct, la TV

Tenis

Comentarii

Bianca Andreescu estep e val în Canada, după traseul superb din 2019, încununat cu câştigarea trofeului de la Indian Wells, iar ascensiunea fulminantă a jucătoarei de 18 ani a reuşit să o pună în umbră pe fosta favorită a publicului canadian, Eugenie Bouchard.

"Genie" este încă în căutarea formei senzaţionale din 2014, iar acum pare mult mai aproape de o carieră de succes în modelling decât una în tenis, iar acest lucu e sesizat inclusiv de foştii ei fani, care în multe ocazii o "taxează" pentru faptul că acordă mai multă atenţie conturilor de pe reţelele de socializare decât sportului care a reuşit să o aducă de fapt în atenţia publicului.

Iar performanţele Biancăi Andreescu sunt prezentate în antiteză cu cele ale jucătoarei de 25 de ani căzută până pe locul 142 WTA.

Recent, Bouchard a fost ironizată de prezentatorul unei emisiuni TV extrem de apreciată în Canada, "Tout Le Monde En Parle". "Milos Raonic este al 15-lea din lume, Denis Shapolov este pe 20 (n.r. ambii jucători canadieni din circuitul ATP), iar Bianca Andreescu este pe 23. Eugenie Bouchard este... pe Instagram", a fost replica care a stârnit amuzamentul privitorilor.

Bouchard, în "pauză pe termen nedeterminat" după rezultatele de la Indian Wells şi Miami

Genie Bouchard a anunţat că-şi ia o pauză ”sănătoasă” pe o perioadă nedeterminată şi nu va juca la turneele din perioada următoare. Între timp, tenismena în vârstă de 25 de ani a postat o imagine surprinsă când ia masa alături de mama ei.

Bouchard a avut un început fulminant în tenis, dar s-a stins pe parcurs. Acum, frumoasa canadiancă a decis să ia o pauză pentru a se odihni, pentru a-şi aduna gândurile, dar şi pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Bouchard se află acasă, în Canada, în această perioadă şi pe conturile de socializare a postat o poză în care ia masa alături de mama ei.

GALERIE FOTO - Eugenie Bouchard

Afla mai multe despre: bouchardreplica 

viewscnt
Articole similare