Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bianca Andreescu, în centrul unui scandal după ce a fost îmbrăţişată de premierul Justin Trudeau

Bianca Andreescu, în centrul unui scandal după ce a fost îmbrăţişată de premierul Justin Trudeau

Tenis

Comentarii

Triumful la US Open nu i-a adus Biancăi Andreescu numai momente de bucurie. Jucătoarea cu origini româneşti a ajuns, fără voie, în centrul unui scandal în Canada după ce a fost îmbrăţişată de premierul Justin Trudeau.

Bianca Andreescu a revenit în Canada, acolo unde a fost aşteptată de un număr mare de suporteri, dar şi de premierul Justin Trudeau care a îmbrăţişat-o pe puştoaică, în semn de recunoştinţă pentru performanţa sa la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, gest care a stârnit indignarea în rândul policienilor din opoziţie.

"De ce atinge o adolescentă acest individ ciudat, de vârstă mijlocie?”, a scris conservatoarea Ezra Levant pe Twitter. "În calitate de lider al Canadei, Trudeau ar trebui să fie un exemplu. Ce semnal transmite el despre comportamentul bărbaţilor puternici în preajma femeilor tinere”, a spus senatoarea Linda Frum.

Trudeau a mulţumit familiei Biancăi pentru că a ales să se stabiliească în Canada

Prima câştigătoare din Canada a unui grand slam, Bianca Andreescu, a fost sărbătorită, duminică, în oraşul ei natal, Mississauga, în prezenţa câtorva mii de fani, care au fluturat steaguri ale Canadei, dar şi ale României, a premierului Justin Trudeau, a unor miniştri, autorităţi locale şi reprezentanţi ai federaţiei de tenis.

Afla mai multe despre: binca andreescu 

viewscnt
Articole similare