Experiențe împreună.
You are here:

Bianca Andreescu îşi amână revenirea pe teren: "Sunt foarte tristă să anunţ că nu voi putea evolua la Dubai"

Bianca Andreescu îşi amână revenirea pe teren: "Sunt foarte tristă să anunţ că nu voi putea evolua la Dubai"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 6 WTA, şi-a amânat revenirea pe teren după accidentarea suferită anul trecut la genunchi, declarând forfait pentru turneul de categorie Premier de la Dubai, care va avea loc săptămâna viitoare.

"Sunt foarte tristă să anunţ că nu voi putea evolua la Dubai Duty Free Tennis Championships, săptămana viitoare. Nu sunt sută la sută încă şi la recomandarea medicilor şi echipei mele nu vreau să-mi asum niciun risc să-mi reaccidentez genunchiul. Cu fiecare zi sunt mai apropape de revenirea pe teren, dar să joc la Dubai este prea devreme. Sper să pot veni şi juca la Dubai anul viitor", a declarat Andreescu, potrivit site-ului oficial al organizatorilor.

Ea ar putea să participe la turneul din următoarea săptămână, cel de la Doha, de categorie Premier 5.

Jucătoarea de origine română s-a accidentat la genunchiul stâng la Turneul Campioanelor din octombrie 2019 şi nu a mai evoluat de atunci, ratând Australian Open.

Ea a fost convocată în lotul Canadei care s-a deplasat la Biel, în Elveţia, pentru întâlnirea din FedCup, disputată week-end-ul trecut, dar nu a jucat.

La Dubai, Simona Halep, locul 2 WTA, va fi cap de serie numărul 1.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe