Experiențe împreună.
You are here:

Bianca Andreescu mai bună decât Simona Halep? Presa din SUA: ”A întrecut-o deja”

Bianca Andreescu mai bună decât Simona Halep? Presa din SUA: ”A întrecut-o deja”

Tenis

Comentarii

Jurnaliştii de la Tennis Magazin scriu că Bianca Adreescu şi-a întrecut idolul, Simona Halep, şi aduc în discuţie jocul etalat de sportiva canadiană de origine română.

”Chiar dacă Andreescu o prezintă pe Simona Halep ca fiind idolul său în tenis, ea a întrecut-o deja. Bianca are mai multă varietate decât Halep, inclusiv o lovitură de slice pe backhand, folosită frecvent pentru a trimite drop shot-uri, dar şi calităţi excelente la fileu, probabil cele mai bune din tenisul feminin.

Din aceste motive, nu e de mirare că mulţi, inclusiv eu, o vedem pe Andreescu în postura de câştigătoare de Grand Slam. La naiba, poate chiar aici, la US Open”, a scris Tennis Magazine.

Simona Halep şi Bianca Andreescu nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA. Cele două s-ar fi putut duela în optimile de finală ale US Open, dar românca a fost eliminată în turul doi.

Bianca Andreescu a învins-o pe Elise Mertens în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-3, şi s-a calificat în semifinale la US Open.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe