Experiențe împreună.
You are here:

Bianca Andreescu nu va evolua nici la Doha

Bianca Andreescu nu va evolua nici la Doha

Tenis

Comentarii

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 5 WTA, şi-a amânat din nou revenirea pe teren după accidentarea suferită anul trecut la genunchi, declarând forfait şi pentru turneul de categorie Premier 5 de la Doha, cu premii totale de aproape trei milioane de dolari, care va avea loc săptămâna viitoare, informează presa canadiană.

Ea este aşteptată să-şi apere primul trofeu din carieră, cel de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, ce va avea loc între 11 şi 22 martie.

Jucătoarea de origine română s-a accidentat la genunchiul stâng la Turneul Campioanelor din octombrie 2019 şi nu a mai evoluat de atunci, ratând Australian Open.

Ea a fost convocată în lotul Canadei care s-a deplasat la Biel, în Elveţia, pentru întâlnirea din FedCup, disputată în 7 şi 8 februarie, dar nu a jucat.

Tot din cauza accidentărilor, nu vor evolua la Doha nici britanica Johanna Kona, locul 14 WTA, nici americanca Danielle Collins, locul 50 WTA. În urma acestor retrageri, vor prinde tabloul principal americanca Jennifer Brady, locul 52 WTA, australianca Ajla Tomljanovic, locul 55 WTA, şi rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 46 WTA.

La Doha, Simona Halep, locul 2 WTA, va fi cap de serie numărul 2.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe