Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bianca Andreescu nu va juca în întâlnirea Serbia - Canada din FedCup. Ce s-a întâmplat cu sportiva

Bianca Andreescu nu va juca în întâlnirea Serbia - Canada din FedCup. Ce s-a întâmplat cu sportiva

Tenis

Comentarii

Bianca Andreescu, locul 6 WTA, accidentată în finala Miami Open, a anunţat că nu va participa la întâlnirea Serbia - Canada din barajul de menţinere/retrogradare în/din Grupa Mondială a Billie Jean King Cup (fostă FedCup), informează Reuters.

"Mă simt uşurată să spun că nu există leziuni grave (n.r. - la gleznă) şi, cu ceva odihnă şi pregătire, mă voi întoarce foarte curând pe teren. Asta înseamnă că, din păcate, nu voi putea concura în Cupa Billie Jean King. Iubesc să reprezint Canada, aşa că această decizie nu a fost uşoară, dar vreau să mă asigur că sunt pregătită pentru sezonul pe zgură care urmează şi pentru restul anului", a scris ea pe reţelele de socializare.

Sâmbătă, jucătoarea de origine română a abandonat din cauza unor probleme la glezna dreaptă finala jucată la Miami cu australianca Ashleigh Barty. Andreescu s-a retars de pe teren la scorul de 4-6, 0-4.

În Florida, Bianca Andreescu a jucat prima sa finală de când a câştigat US Open, în 2019. Ea a revenit după o perioadă de indisponibilitate de 16 luni, în februarie, după ce a suferit o accidentare la genunchiul stâng la Turneul Campioanelor, în octombrie 2019.

Meciurile din barajul Billie Jean King Cup vor avea loc în 16-17 aprilie. Întâlnirea Serbia - Canda va avea loc la Kraljevo.

Afla mai multe despre: bianca andreescu 

viewscnt
Articole similare