Experiențe împreună.
You are here:

Bianca Andreescu scrie istorie! Prima sportivă din Canada calificată în finală Rogers Cup după 50 de ani

Bianca Andreescu scrie istorie! Prima sportivă din Canada calificată în finală Rogers Cup după 50 de ani

Tenis

Comentarii

Jucătoarea canadiană Bianca Andreescu, locul 27 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Rogers Cup, de la Toronto.

Sportiva de origine română a învins-o pe americanca Sofia Kenin, locul 29 WTA, scor 6-4, 7-6 (5), după două ore şi 11 minute de joc.

În urma ascestei victorii Bianca Andreescu mai scrie o pagină de istorie în tenisul canadian. Tânăra de 19 ani fiind prima jucătoare din Canada care reuşeşte o calificare în finala Rogers Cup.

”Am trecut prin atâtea lucruri în ultimele două luni. Sunt atât de fericită. Este incredibil, sunt în finală la Rogers Cup. Sunt ok din punct de vedere fizic.

Şi mental sunt ok. Am fost foarte emoţionată. Îmi vine să plâng. Este mai important decât titlul de la Indian Wells. Mereu mi-am dorit să joc împotriva Serenei, sper să se întâmple”, a spus Bianca Andreescu, la finalul meciului cu Kenin.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Marie Bouzkova (Cehia, 91 WTA) şi Serena Williams (SUA, 10 WTA).

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe