Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bianca Andreescu şi-a dezvăluit secretul succesului: "Fac asta în fiecare dimineaţă, timp de 15 minute"

Bianca Andreescu şi-a dezvăluit secretul succesului: "Fac asta în fiecare dimineaţă, timp de 15 minute"

Tenis

Comentarii

La doar 18 ani, Bianca Andreescu a produs una dintre cele mai mari surprize din acest an în tenisul mondial. Jucătoarea cu origini române a trecut de Elina Svitolina, locul 6 WTA, şi s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells.

Bianca Andreescu are parte de un start de sezon de excepţie, iar totul a culminat cu finala pe care o va juca la turneul californian de la Indian Wells. Jucătoarea de 18 ani a dezvăluit că unul dintre secretele sale este reprezentat de exerciţiile de meditaţie pe care le practică timp de 15 minute în fiecare dimineaţă.

"Tehnicile de respiraţie mă ajută mult. Funcţionează de fiecare dată în momentele grele. Nu vreau să intru în detalii, este un secret de-ale mele. Fac o tehnică de vizualizare în fiecare dimineaţa timp de 15 minute.

Înainte, petreceam ore întregi făcând asta, dar am realizat că are rezultate la fel de eficiente şi într-un sfert de oră. Am deprins acest obicei dintr-un curs online. Mama mea mi l-a prezentat când aveam 13 ani, iar de atunci practic asta" , a declarat Bianca Andreescu.

Afla mai multe despre: bianca andreescu 

viewscnt
Articole similare