Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bianca Andreescu tocmai a scris istorie!". Premierul Canadei, Justin Trudeau, mesaj după ce Bianca s-a impus la Indian Wells

"Bianca Andreescu tocmai a scris istorie!". Premierul Canadei, Justin Trudeau, mesaj după ce Bianca s-a impus la Indian Wells

Tenis

Comentarii

Reţelele de socializare au fost inundate de felicitări adresate jucătoarei de tenis canadiene cu origini româneşti Bianca Andreescu, proaspăta câştigătoare a turneului de la Indian Wells, după ce s-a impus în faţa jucătoarei Angelique Kerber în trei seturi, 4-6, 6-3, 4-6.

“Bianca Andreescu tocmai a scris istorie. Felicitări”, i-a transmis pe Twitter sportivei premierul Canadei, Justin Trudeau. „Bravo, doamnelor. O finală de neuitat. Felicitări, Bianca. Primul loc 1 dintre multele care vor urma”, a scris pe Twitter fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill.
 
Şi fosta legendă a gimnasticii Nadia Comăneci i-a transmis felicitări pe reţeaua de socializare Biancăi Andreescu.
 
Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 60 WTA, a câştigat, duminică, finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a întrecut-o, în finală, cu 6-4, 3-6, 6-4, pe germana Angelique Kerber, locul 8 WTA.
 
Sportiva de 18 ani s-a impus după un meci de două ore şi 18 minute, obţinând cel mai important trofeu al carierei. 
 
Andreescu are o serie incredibilă de meciuri în 2019, în care a câştigat 28 de partide şi a pierdut doar 3, disputând o finală WTA, la Auckland, şi câştigând un trofeu 125k, la Newport Beach. La Indian Wells, jucătoarea canadiană a devenit prima benefiară a unui wild card care ajunge în finală.

 

Afla mai multe despre: bianca andreescu 

viewscnt
Articole similare