Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bianca Pascu, medalie de bronz la CM de scrimă

Bianca Pascu, medalie de bronz la CM de scrimă

Alte sporturi

Comentarii

Bianca Pascu a obţinut medalia de bronz în proba individuală de sabie, din cadrul Campionatelor Mondiale de scrimă de la Budapesta.

În primul ei meci de pe tabloul principal, Bianca a eliminat-o pe rusoaica Yana Egorian, campioana olimpică de la Rio 2016, pe care a învins-o cu 15-13. Bianca a trecut apoi de o altă rusoaică, Olga Nikitina, de care a dispus cu 15-7. În optimi românca a avut ceva emoţii cu indianca Anandha Chadalavada, pe care a condus-o aproape întreaga partidă, însă a fost egalată la 14 după ce a avut şi 13-7 pe tabelă. În cele din urmă Bianca a câştigat cu 15-14 şi s-a calificat în sferturi. Aici adversară i-a fost americanca Anne-Elizabeth Stone, iar românca a avut din nou emoţii. A condus cu 13-5, dar adversara a revenit, a fost la un pas de egalare, însă Bianca a câştigat cu 15-13 meciul care a calificat-o în semifinale, anunţă federaţia de scrimă.

În meciul decisiv pentru accederea în finală, Bianca a înfruntat-o pe Olga KHrlan (Ucraina), triplă campioană mondială şi sextuplă campioană europeană. Duelul dintre cele două sabrere a fost unul dominat de ucraineancă, aceasta impunându-se cu 15-5.

 

Afla mai multe despre: bianca pascuscrima 

viewscnt
Articole similare