Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bicfalvi, dezvăluiri importante înainte de duelul cu Mircea Lucescu de la naţională: ”Cu puţină şansă puteam să lucrăm împreună”

Bicfalvi, dezvăluiri importante înainte de duelul cu Mircea Lucescu de la naţională: ”Cu puţină şansă puteam să lucrăm împreună”
Comentarii

Eric Bicfalvi a fost convocat de Cosmin Contra pentru meciurile României cu Turcia şi Olanda, iar fotbalistul celor de la Ural a vorbit despre confruntarea cu Mircea Lucescu. În plus, Bicfalvi a dezvăluit că ar fi putut lucra cu Il Luce

Pe vremea când Mircea Lucescu antrena Şahtiorul, Eric Bicfalvi a fost una dintre ţintele principale ale tehnicianului român. Zvonurile de atunci au fost confirmate acum de fotbalist.

Îl ştiu pe Mircea Lucescu din Ucraina, sunt convins că vrea să demonstreze la naţionala Turciei, aşa că va dori să ne bată. Toată lumea în Ucraina şi Turcia vorbeşte frumos despre dumnealui, toţi au numai cuvinte de laudă.

Cu puţin noroc puteam să şi lucrăm împreună, dar până la urmă nu s-a concretizat, asta este. Ar trebui să-l susţinem şi noi în România aşa cum îl susţin ucrainenii, chiar dacă a plecat de acolo de ceva vreme”, a spus Eric Bicfalvi.

Afla mai multe despre: bicfalvimircea lucescuechipa nationalaturciaromaniasahtior 

viewscnt
Articole similare