Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Bienvenue, Bizonule!”. Harlem Gnohere i-a făcut fericiţi pe dinamovişti. Ce a făcut atacantul după ce a plecat de la FCSB

„Bienvenue, Bizonule!”. Harlem Gnohere i-a făcut fericiţi pe dinamovişti. Ce a făcut atacantul după ce a plecat de la FCSB

Superliga

Comentarii

Fostul atacant al FCSB, Harlem Gnohere, a devenit membru în cadrul programului DBB, iar iniţiativa francezului a fost salutată de fanii dinamovişti.

Fanii din PCH continuă să primească susţinere şi din partea oamenilor din fotbal, în încercarea de a reclădi clubul din "Ştefan cel Mare". Harlem Gnohere e printre ultimii membri înscrişi în programul DDB, la 24 de ore de la anunţul plecării sale de la FCSB. 

"BIENVENUE, BIZONULE!

Gestul tău face cât 1000 de vorbe şi păreri despre Dinamo şi despre noi. O întoarcere cât o părere de rău. O revenire sinceră în rândurile celor care ţi-au dat un nume greu şi te-au aclamat, care au ştiut că n-are cum să-ţi fie prea bine ”dincolo”...

Recunoşti şi tu asta, aşa cum şi noi recunoaştem că te-am cam fluierat în ultimii ani.

Harlem a înscris din voleu în DDB la fel cum înscria pe vremuri pentru Dinamo: fără preluare, 

Băiat dintr-o bucată. Dacă Dinamo îl doreşte, ar veni fără pretenţii financiare. Doar pentru a mai auzi câteva luni strigătul Peluzei: ”Bizonuuu, Bizonuuu!”

Alţii stau pe gânduri luni de zile. Sau ne spun că vor să vadă dacă ne descurcăm... Bizonul a intrat în DDB în 2 minute, după ce a fost sunat de noi în seara asta.  

Înseamnă că e simplu şi orice dinamovist o poate face, mai ales că aplicaţia www.programddb.ro este în limba română.

Aşa trebuie să fie câinii: hotărâţi şi fără şovâială. Aşa cum aţi demonstrat astăzi, când aţi mâncat pe nerăsuflate toate biletele din Groapă, cu 8 zile înainte de meci.

CÂINII BĂĂĂ! 

Hai cu toţii în DDB!", a transmis PCH. 

 

Harlem Gnohere (32 de ani) a ajuns la FCSB în 2017, chiar de la marea rivală, Dinamo Bucureşti. A marcat 51 de goluri pentru gruparea roş-albastră în 115 meciuri. În România, Gnohere a disputat o finală de Cupa României cu Dinamo, club pentru care a marcat 24 de goluri.

 

Afla mai multe despre: harlem gnoheredinamofcsb 

viewscnt
Articole similare