Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilanţul României în confruntările de Fed Cup fără Simona Halep. A treia confruntare fără fostul lider WTA

Bilanţul României în confruntările de Fed Cup fără Simona Halep. A treia confruntare fără fostul lider WTA

Tenis

Comentarii

Va fi pentru a treia oară, de când e în top, când Halep ratează o întâlnire de Fed Cup şi a doua oară când nu joacă împotriva Canadei.

În ultimii patru ani de când echipa de Fed Cup a României a ajuns în elita tenisului mondial, Simona Halep a ratat două întâlniri. Acum va fi cea de-a treia.

La prima, tot împotriva Canadei a preferat să se concentreze pe circuitul WTA. Era în 2015, când la Montreal România a câştigat cu 3-2 cu Dulgheru, Begu, Mitu şi Olaru în echipă şi s-a calificat în grupa mondială.

Halep a absentat si impotriva Belgiei, anul trecut. Atunci o accidentare a ţinut o departe. Nu a ieşit bine pentru românce în primul tur al grupei mondiale 2. Niculescu , Cirstea, Begu şi Ţig au fost învinse clar de belgience.

”Echipa României şi cu Simona, şi fără Simona, eu cred că pleacă favorită. Acum noi jucăm cu prima echipă, se pare că ei vor juca cu a doua echipă. Cred că suntem favoriţi şi am încredere în fete că vom câştiga această întâlnire”, a declarat George Cosac pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: simona halepfed cupromania - canada,  

viewscnt
Articole similare