Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri 13.03.2018. Echilibru în Liga Campionilor

Bilet goluri 13.03.2018. Echilibru în Liga Campionilor

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet goluri 13.03.2018. AS Roma – Şahtior Doneţk şi Manchester United – Sevilla sunt cele două meciuri de marţi din Liga Campionilor care vor stabili încă două sfertfinaliste.

Bilet goluri 13.03.2018

AS Roma – Şahtior începe de la scorul 2-1 pentru estici, care s-au impus surprinzător pe teren propriu, iar acum au o misiune foarte grea, să apere o diferenţă fragilă de doar un gol. AS Roma este în formă, a reuşit să se impună în meciul din campionat cu Torino cu 3-0, aşa că va da totul pe teren pentru a obţine calificarea. Nici Şahtior nu stă rău la capitolul formă, având doar victorii în ultimele cinci meciuri disputate. Ne aşteptăm să vedem un meci deschis, pe viaţă şi pe moarte, aşa că pariem pe minimum trei reuşite pe Olimpico marţi seară.

Cele mai mari cote pe goluri le găseşti pe betano.com

Bilet goluri 13.03.2018

Al doilea meci din Ligă se anunţă mult mai echilibrat decât primul, în special pentru că este implicată o formaţie care îl are pe Jose Mourinho pe bancă, un expert al apărării. În tur, portughezul a reuşit să se apere perfect şi a scos un 0-0 la Sevilla, după un meci în care formaţia sa a trimis un singur şut pe poartă. De data aceasta ne aşteptăm să implice şi puţin atac în tactica sa, mai ales că are nevoie de un gol pentru a merge mai departe, însă nu credem că se vor marca foarte multe reuşite, în special din partea oaspeţilor, care nu au reuşit să spargă apărarea adversă nici în tur, pe teren propriu. Astfel, cel mai indicat este un pariu pe maximum două reuşite în meci.

Bilet goluri 13.03.2018
AS Roma – Şahtior Peste 2,5 goluri @ 1.57
Manchester United – Sevilla Sub 2,5 goluri @ 1.85
Curs final: 2.90

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbilet goluri 

viewscnt
Articole similare