Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri 18.03.2018. Se înscrie mult în Europa

Bilet goluri 18.03.2018. Se înscrie mult în Europa

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet goluri 18.03.2018. Printre meciurile la care ne aşteptăm la goluri se numără şi cele două partide din sferturile de finală ale Cupei FA.

Bilet goluri 18.03.2018

Aproape amuzant, echipele cele mai puternice rămase în competiţie în FA Cup sunt United, Tottenham şi Chelsea. Cele trei au fost eliminate din Liga Campionilor, nu mai au nicio şansă la titlu, iar această competiţie este singura şansă la un trofeu în acest sezon. Conte ştie acest lucru, aşa că va folosi prima echipă în duelul cu Leicester. Cele două formaţii s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon, în campionat, iar londonezii au luat patru puncte, după 2-1 pe teren propriu şi 0-0 în deplasare. Acum ne aşteptăm la mai multe goluri, deoarece miza este o calificare în faza următoare a competiţiei. Recomandăm să pariaţi pe minimum trei reuşite.

Următorul duel de pe biletul cu goluri este tot din FA Cup, sfertul de finală cel mai puţin important, Wigan - Southampton. Una dintre echipele calificate din acest duel va avea viaţă foarte grea în semifinale, deoarece au mai rămas în competiţie doar echipe de top. Wigan consideră această Cupa foarte importantă şi va începe cu toti titularii, în timp ce Southampton are probleme în campionat şi probabil va folosi şi o parte dintre rezerve. Ne aşteptăm să vedem un fotbal de calitate, în care vor apărea minimum trei goluri.

Mii de cote şi sute de meciuri live, toate le găseşti pe betano.com

Bilet goluri 18.03.2018

Încheiem biletul cu meciul dintre Marseille şi Lyon, în campionatul Franţei. Gazdele s-au calificat în sferturile de finală ale Europei League, după o dublă victorie cu Athletic Bilbao, în timp ce Lyon a fost eliminată din competiţie după ce a pierdut surprinzător pe teren propriu cu ŢSKA Moscova, scor 3-2. Acum se bat pentru locuri europene în Ligue 1, aşa că nu poate ieşi decât spectacol.

Biletul Zilei 18.03.2018
Leicester - Chelsea Peste 2,5 goluri @ 1.80
Wigan - Southampton Peste 2,5 goluri @ 2.20
Marseille - Lyon Peste 2,5 goluri @ 1.64
Curs final: 6.49

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotballeicesterchelsea 

viewscnt
Articole similare