Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri 19.02.2018. Tichetul preferat al pariorilor doar cu varianta Peste 2,5

Bilet goluri 19.02.2018. Tichetul preferat al pariorilor doar cu varianta Peste 2,5

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet goluri 19.02.2018. Deşi este luni, campionatele puternice din Europa au păstrat câteva partide interesante, care ne pregătesc pentru ultimele dueluri din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Bilet goluri 19.02.2018. Primul meci la care vedem multe goluri înscrise este Eintracht Frankfurt – RB Leipzig. Ambele sunt în formă, ambele au speranţe pentru un loc european la finalul sezonului, iar statistica arată că spectacolul nu lipseşte când se întâlnesc. Cele două echipe au jucat trei meciuri directe şi de fiecare dată au fost minimum trei reuşite. Mai mult, oaspeţii, care sunt în mod normal favoriţi, au un moral bun după victoria cu Napoli din Europa League, aşa că sunt şanse să intre foarte motivaţi pe teren pentru a se duce din nou pe locul doi în Bundesliga.

Bilet goluri 19.02.2018. Un alt meci unde probabil tabela de marcaj se va modifica de câteva ori este Lazio – Verona, în Serie A. Romanii nu se regăsesc, leagă înfrângere după înfrângere, ultima dintre ele în Europa League, împotriva celor de la FCSB. Verona este pe penultimul loc în Serie A, iar ocaziile când a luat puncte cu formaţiile din TOP 6 au fost aproape inexistente. Din acest motiv, suntem de părere că lazialii vor trage tare pentru a mai spăla din ruşinea ultimelor înfrângeri şi a reveni la forma din urma cu puţin timp.

Bilet goluri 19.02.2018. Închidem biletul cu goluri de luni cu duelul Tondela – Sporting Lisabona, din Portugalia. Oaspeţii vin după un succes muncit în Kazahstan, la Astana, scor 3-1, care le-a asigurat în mare parte calificarea, aşa că se pot concentra pe campionat acum. O posibilă victorie a oaspeţilor ar însemna păstrarea egalităţii în clasament cu Benfica, ocupanta locului doi, şi şanse reale la titlu în continuare. În tur, Sporting s-a impus cu 2-0, iar acum suntem de părere că golurile vor apărea de ambele părţi.

Bilet goluri 19.02.2018
Frankfurt – RB Leipzig Peste 2,5 @ 1.85
Lazio – Verona Peste 2,5 @ 1.40
Tondela – Sporting Peste 2,5 @ 1.90
Curs final: 4.92

Afla mai multe despre: bilet pariuri goluriponturi pariuripariuri sportivefrankfurtlazio 

viewscnt
Articole similare