Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri 22.03.2018. Cele mai bune cote pe goluri

Bilet goluri 22.03.2018. Cele mai bune cote pe golurigalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet goluri 22.03.2018. Îţi prezentăm în continuare cele mai bune cote pe goluri de luat în calcul la pariuri pentru ziua de joi. Este o zi săracă în fotbal, astfel că nu ne-a fost uşor să găsim aceste trei pronosticuri.

Bilet goluri 22.03.2018

Un meci extrem de echilibrat, de la care nu aşteptăm foarte multe goluri, este cel dintre Insulele Feroe şi Letonia. Partida în cauză reprezintă o reeditare a duelurilor pe care le-am văzut în preliminariile Cupei Mondiale. Cele două echipe s-au aflat în aceeaşi grupă şi, surprinzător, Insulele Feroe a fost echipa mai bine clasată. Feroezii au terminat pe locul 4, după ce au scos patru puncte din duelul cu letonii, după 2-0 în deplasare şi 0-0 pe teren propriu.

Cele mai bune cote pe goluri şi mii de transmisuni live sunt pe betano.com

Bilet goluri 22.03.2018

Feroezii au mai obţinut încă o victorie şi o remiză cu Andorra, plus o remiză cu Ungaria. Aşadar, au fost rezultate mai mult decât ăncurajatoare pentru micuţa naţională din nordul Europei. Pentru feroezi, acesta va fi însă primul meci de la finalul campaniei de calificare. De cealaltă parte, Letonia a disputat deja trei partide de pregătire şi le-a pierdut pe toate: 0-2 cu Arabia Saudită, 3-4 cu Kosovo şi 0-1 cu Coreea de Sud.

Îţi recomandăm totodată alte două partide, de asemenea amicale. Danemarca - Panama şi Malta - Luxemburg. 

Afla mai multe despre: insulele feroeletoniadanemarcaponturi pariuribilet goluri 

viewscnt
Articole similare