Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 15 august 2020

Bilet goluri la pariuri, 15 august 2020
Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 15 august 2020, este format din trei partide extrem de interesante. În etapa a doua din Belgia, Genk primeşte vizita lui Leuven.

În prima etapă, fosta echipă a lui Ianis Hagi nu a avut nicio problemă cu Zulte Waregem, pe care a învins-o cu 2-1. Din păcate, Genk nu va juca în următorul sezon de cupe europene deoarece a terminat pe locul 7 campionatul. De cealaltă parte, Leuven e nou-promovată în Belgia, iar în prima rundă a remizat cu Eupen, scor 1-1.

Biletul pe goluri vine perfect pentru toţi cei care vor să dea lovituri importante prin rularea unui bonus pariuri de neratat.

Bilet goluri la pariuri, 15 august 2020

Kazan şi Ural nu îşi mai permit paşi greşiţi după debutul nefericit din prima etapă, atunci când ambele echipe au pierdut. Sezonul din Rusia s-a reluat după o pauză de numai trei saptamani. În ediţia trecută, Rubin a terminat pe locul 10, cu 35 de puncte, acelaşi număr avându-l şi Ural, care a terminat pe 11. În cele opt deplasări pe care le-a realizat pe terenul celor de la Rubin Kazan, echipa lui Bicfalvi a câştigat în două rânduri şi-a cedat de alte patru ori.

Nu ezitaţi şi încercaţi-vă norocul cu cele mai sigure bonusuri cazinou posibile, toate fiind disponibile în materiale speciale publicate pe site-ul nostru de experţi.

Bilet goluri la pariuri, 15 august 2020

De la ora 16:00, Orebro şi Djurgarden sunt adversare în etapa a 16-a a campionatului din Suedia. În turul jucat pe 17 iunie, gazdele de azi au câştigat în deplasare cu scorul de 2-1, în ciuda faptului că au fost conduşi. Orebro este însă doar pe locul 10 cu 17 puncte, la patru peste zona fierbinte a clasamentului. De cealaltă parte, oaspeţii se află pe podium, cu 26 de puncte, la patru lungimi de locul secund. În ultimele cinci etape, Djurgarden a reuşit să câştige patru meciuri, 1-0 la AIK, 3-1 cu Hacken, 2-1 la Varberg şi cu Mjallby. Doar pe ultimul meci de acasă l-a pierdut, scor 1-2, cu Hammarby.

În etapa a 19-a din campionatul Egiptului, Zamaleg primeşte vizita lui Elmaqasah. Meciul este programat la ora 21:00. Cu o victorie, gazdele o pot egala la puncte pe ocupanta locului secund, Pyraminds.
În ultima etapă, Zamalek a făcut egal cu Al Ittihad, scor 1-1. De cealaltă parte, oaspeţii au învins-o pe Aswan, scor 2-1, dar sunt pe locul 15, primul deasupra retrogradării, cu 17 puncte, la fel ca următoarea clasată, El Gaish.

  • Genk - Leuven Peste 2,5 @ 1.53
  • Kazan - Ural GG @ 1.90
  • Orebro - Djurgarden GG @ 1.73
  • Zamalek - Elmaqasah Peste 1,5 Zamalek @ 1.90

Afla mai multe despre: genk 

viewscnt
Articole similare