Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 23 mai 2020

Bilet goluri la pariuri, 23 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 23 mai 2020. Continuă competiţiile fotbalistice din Germania şi la finalul acestei săptămâni după ce weekendul trecut au revenit meciurile după două luni de pauză prilejuită de pandemia coronavirusului.

Pe acest tichet se află treci meciuri din 2. Bundesliga şi a căror miză sunt golurile. Este vorba despre partidele din etapa a 27-a, Darmstadt - St. Pauli, Osnabruck - Hannover şi Sandhausen - Regensburg. St. Pauli vrea să îşi ia revanşa în faţa lui Darmstadt după ce gazdele de azi s-au impus atunci cu scorul de 1-0 graţie unui gol marcat cu zece minute înaintea finalului de joc. Darmstadt este a şaptea în 2. Bundesliga, cu 36 de puncte, unul mai puţin decât Furth şi Aue şi două deasupra lui Kiel.

Pentru bilete câştigătoare şi ponturi fotbal de top, ştiţi unde trebuie să intraţi, pe site-ul telekomsport.ro.

Bilet goluri la pariuri, 23 mai 2020

De cealaltă parte, St. Pauli e clasată pe locul 9, cu 33 de puncte, la egalitate cu Regensburg. Etapa trecută a reuşit să o învingă la limită pe Nurnberg, scor 1-0. Oaspeţii nu au mai pierdut de cinci etape. Osnabruck primeşte vizita lui Hannover după ce în tur cele două formaţii au încheiat meciul cu o remiză albă. A fost al cincilea meci consecutiv în care s-au în scris mai puţin de 2,5 goluri. Gazdele sunt pe locul 13, cu 30 de puncte, două peste ocupanta locului de barah Wehen şi trei peste Karlsruher, echipă aflată pe loc direct retrogradabil.

Bilet goluri la pariuri, 23 mai 2020

Cele mai tari cote din liga secundă a Germaniei vă aşteaptă în rubrica de ponturi pariuri speciale.

De cealaltă parte, Hannover e a 11-a în 2. Bundesliga, cu 32 de puncte. În runda precedentă a învins-o pe Nurnberg, scor 3-0. Sandhausen au de luat o revanşă în faţa lui Regensburg după ce în tur a pierdut cu 01. Are patru meciuri directe fără victorie în faţa oaspeţilor de azi, două egaluri şi două eşecuri. Gazdele sunt pe locul 13 în clasament, cu 29 de pucnte, unul peste locul de baraj şi două peste retrogradarea directă. De cealaltă parte, oaspeţii sunt pe locul 10, cu 33 de puncte. În runda precedentă a fost condusă de Kiel, dar s-a terminat 2-2. Regensburg are patru etape consecutive fără succes.

  • Darmstadt - St. Pauli Peste 2.5 goluri @ 2.00
  • Osnabruck - Hannover GG @ 1.66
  • Sandhausen - Regensburg Sub 3.5 goluri @ 1.47

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare