Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 24 mai 2020

Bilet goluri la pariuri, 24 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 24 mai 2020. Continuă fotbalul european pe timp de pandemie de coronavirus. Am pregătit un bilet a cărui miză sunt golurile.

Este vorba despre un meci din Belarus, BATE - Brest, unul din Armenia, Alashkert - Noah şi unul din Estonia, Tulevik - Levadia. BATE - Dinamo Brest este finala Cupei Belarusului. Vicecampioana e lider în campionat, cu 22 de puncte obţinute în zece etape. Are un avans de patru puncte faţă de Zhodino, echipa de pe locul 2.

Cele mai bune ponturi pariuri le găsiţi pe telekomsport.ro, în fiecare zi, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend-uri.

Bilet goluri la pariuri, 24 mai 2020

Deşi are 15 titluri de campioană, BATE are doar trei Cupe. Acelaşi număr de trofee îl are însă şi Brest. În semifinale, echipa din Borisov a trecut de Slavia Mozyr. Dinamo Brest este campioana en-titre şi a câştigat ultima cupă în 2018. În campionat, Brest e pe locul 8, cu 13 puncte. În semifinale a eliminat-o pe Şahtior Soligorsk.

Adevăraţii microbişti găsesc cele mai profitabile cote la ponturi fotbal în categoriile noastre speciale, toate venite în urma recomandărilor experţilor noştri.

Bilet goluri la pariuri, 24 mai 2020

Alashkert - Noah este un meci programat în etapa a 18-a din Armenia. Gazdele sunt pe locul 3, cu 31 de puncte, cinci mai puţine decât liderul Ararat. Are un golaveraj de 33 la 19, iar în ceea ce priveşte rezultatele acestea sunt: nouă victorii, patru egaluri, patru înfrângeri. Noah are în schimb 26 de puncte obţinute din opt victorii, trei remize şi şase eşecuri. Golaverajul este poztiv, 24 la 19.

Tulevik - Levadia este unul dintre meciurile etapei a treia din campionatul Estoniei. Oaspeţii sunt favoriţi la acest meci. Levadia are maximum de puncte după primele două etape având în vedere că a obţinut două victorii şi nu a înregistrat vreo remiză sau vreo înfrângere. În ceea ce priveşte golaverajul, Levadia a marcat de trei ori şi nu a primit niciun gol. Este pe locul 2 al clasamentului, la egalitate de puncte cu locul 1 şi locul 3. Oaspeţii sunt pe locul 7, cu trei puncte, deşi au o victorie şi un egal, ei au început campionatul cu o depunctare. Tulevik a dat trei goluri şi a primit trei goluri.

  • BATE - Brest Sub 2,5 goluri @ 2.10
  • Alashkert - Noah Sub 2,5 goluri @ 2.00
  • Tulevik - Levadia peste 2,5 goluri @ 1.40

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare