Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 5 aprilie 2020

Bilet goluri la pariuri, 5 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri 05.04.2020. Îţi propunem un bilet inedit în care să pariaţi pe goluri, astfel că am adunat meciur din cele mai exotice colţuri ale lumii.

În etapa a treia din Belarus, Vitebsk primeşte vizita celor de la Smolevichi. Gazdele au început bine campionatul. Are o victorie şi o înfrângere în primele două runde. În prima a reuşit să câştige cu scorul de 1-0 împotriva celor de la Gorodeja, după care a urmat eşecul din deplasare, cu Neman, scor 0-2.

Nu ezitaţi să verificaţi care sunt cele mai profitabile bonusuri casino de pe piaţă.

Bilet goluri la pariuri, 5 aprilie 2020

Campionatul trecut nu a fost deloc unul bun pentru Vitebsk, care abia s-a salvat de la retrogradare. A terminat pe locul 13 în clasament şi a strâns numai 31 de puncte. Smolevichi a început slab sezonul. Are doar un punct în prima ligă formaţia nou-promovată. Oaspeţii de azi nu sunt deloc străini de primul eşalon, având în vedere că au stat în liga a doua doar un sezon. Are doar un punct obţinut în acest start de sezon, dar acesta a fost câştigat în deplasarea de pe terenul campioanei Brest, scor 1-1.

Este o perioadă grea, în care pariem pe meciuri din Belarus sau din Nicaragua, însă cele mai bune ponturi vin la recomandarea lui Andrei Dumitru.

Bilet goluri la pariuri, 5 aprilie 2020

În Nicaragua, în etapa a 14-a, are loc confruntarea dintre Feretti şi Estreli. Recent s-au înregistrat partide extrem de echilibrate. Au fost patru remize consecutive între cele două formaţii. În prima partidă din acest campionat, Feretti şi Real Esteli au terminat la egalitate, scor 0-0. Pe terenul lui Real Esteli, Feretti nu a câştigat niciodată, aşa că rămâne de văzut cum se vor descurca pe propriul teren. 

În clasament, gazdele sunt pe locul 5, cu 18 puncte în 13 etape, la 12 puncte în spatele echipei de pe locul 1, Managua. Pe teren propriu, Walter Ferretti are trei victorii din şase în acest campionat, 16 goluri marcate şi şapte primite. De partea cealaltă, Real Este este pe locul 2 în Clausura, are 27 de puncte, trei mai puţine decât mangua. În deplasare, Esteli a dat şapte goluri şi a încasat cinci.

  • Vitebsk - Smolevichi TG 1-3 @ 1.23
  • Feretti - Esteli TG 0-2 @ 1.57

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare