Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet interesant pentru pariorii echilibraţi. Fără multe meciuri

Bilet interesant pentru pariorii echilibraţi. Fără multe meciurigalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet cota 2.00 25.03.2018. Dacă nu eşti genul de parior care să aleagă multe meciuri pe biletul de joc, tichetul pe care ţi-l vom prezenta mai jos ţi se va părea interesant.

Bilet cota 2.00 25.03.2018

Perugia se deplasează pe terenul celor de la Cesena în etapa cu numărul 31 din Serie B Echipa lui Roberto Breda vine după o serie de cinci victorii consecutive, cu 11 goluri marcate şi unul singur primit, şi a revenit astfel în lupta pentru un loc în barajul de promovare în Serie A. După 30 de meciuri, Perugia este pe locul 6 în clasament, cu doar două puncte avans faţă de echipele de sub linia playoffului. De partea cealaltă, opt puncte o separă de locurile care duc direct în Serie A. În această rundă, echipa o înfruntă pe Cesena, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. 

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Bilet cota 2.00 25.03.2018

Într-un alt meci din Serie B, Pro Vercelli este fără victorie de şase etape, timp în care a înregistrat cinci remize şi un eşec. De cealaltă parte, Avellino este pe locul 15, la două puncte peste locurile de baraj. În ultimele patru etape, echipa antrenată de Walter Novellino a obţinut cinci puncte. A învins-o pe Novara cu 2-1, a remizat cu Empoli (1-1) şi Pescara (2-2), iar singurul eşec a venit în disputa cu Salernitana, scor 0-2. 

Jucate împreună, cele două pronosticuri formează un tichet cu un curs final de 2.70.

Afla mai multe despre: serie bpro vercelliponturi pariuriitalia 

viewscnt
Articole similare