Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet pariuri goluri 24.02.2018. Se înscrie în Europa

Bilet pariuri goluri 24.02.2018. Se înscrie în Europa

Ponturi pariuri

Comentarii

Bilet pariuri goluri 24.02.2018. Luăm pauză de la meciurile europene şi ne mutăm în competiţiile interne, unde avem parte de câteva meciuri în care se anunţă multe reuşite.

Bilet pariuri goluri 24.02.2018

Weekendul a venit, meciurile sunt programate, iar acum tot ce trebuie să facem este să găsim cele mai inspirate pronosticuri pentru a face profit.

Primul meci care ne-a atras atenţia se dispută în Cehia, între Slovacko şi Sparta Praga, formaţia românilor Niţă, Vătăjelu şi Stanciu. Campionatul ceh s-a reluat weekendul trecut, când Sparta s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Slovan, primul gol fiind marcat de Stanciu. Acum se deplasează la o echipă din subsolul clasamentului, aşa că e din nou favorită. Având în vedere că antrenorul Spartei este italian şi joacă în special să nu primească gol, ne aşteptăm să nu vedem prea multe reuşite.

Bilet pariuri goluri 24.02.2018

Inter reuşise în urmă cu două săptămâni să oprească seria meciurilor fără victorie, cu un succes împotriva celor de la Bologna, însă weekendul trecut au fost învinşi iar, de Genoa, scor 0-2. Acum primesc vizita celor de la Benevento, cea mai slabă formaţie din Serie A, aşa că e şansa perfectă să câştige iar. Ne aşteptăm la goluri, aşa că pariem “peste 2,5 reuşite”.

Bayern Munchen – Hertha Berlin este probabil cel mai interesant meci al rundei în Bundesliga, unde gazdele vin după o victorie spectaculoasă în Liga Campionilor, 5-0 cu Beşiktaş, în timp ce Hertha a pierdut ultimul meci din campionat, 0-2 cu Mainz. În tur, cele două au terminat la egalitate, scor 2-2, iar acum gazdele sunt într-o formă maximă, deci probabil vom vedea o victorie la scor. Cel mai indicat este să pariaţi pe un numar mare de goluri.

Bilet pariuri goluri 24.02.2018
Slovacko – Sparta Praga Sub 2,5 @ 1.62
Inter – Benevento Peste 2,5 @ 1.52
Bayern Munchen – Hertha Berlin Peste 2,5 @ 1.44
Curs final: 3.54

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalinterbayern munchen 

viewscnt
Articole similare