Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul pe goluri de marţi. Iată meciurile unde avem toate şansele să se marcheze!

Biletul pe goluri de marţi. Iată meciurile unde avem toate şansele să se marcheze!

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet pariuri goluri 21.02.2018. Azi avem programate ultimele meciuri din manşa tur a optimilor de finală în Liga Campionilor, iar jocurile se anunţă foarte spectaculoase. Mai mult, avem şi o restanţă din La Liga, unde una dintre combatante este Real Madrid.

Bilet pariuri goluri 21.02.2018

Galacticii au reuşit să lege câteva victorii, printre care şi una cu PSG în Liga Campionilor, iar acum jocul pare din nou de nivelul Realului. În ultima rundă, madrilenii s-au impus la Betis Sevilla, scor 5-3, după o partidă nebună cu multe răsturnări de situaţie. Leganes are două înfrângeri la rând, aşa că moralul nu este deloc bun. Real are de luat o revanşă după ce Leganes a eliminat-o din Cupa Regelui, printr-o victorie în retur chiar pe Santiago Bernabeu, scor 2-1. Având în vedere că Real a marcat 13 goluri în ultimele trei meciuri, cel mai probabil va înscrie de minimum trei ori şi acum.

Sevilla are o misiune foarte grea în această fază, împotriva unuia dintre cei mai buni antrenori din lume, Jose Mourinho. Portughezul ştie să joace la perfecţie aceste partide, fiind cunoscut pentru măiestria cu care se apără. După o serie proastă, Sevilla şi-a mai revenit şi acum are trei victorii la rând. De partea cealaltă, United s-a calificat în weekend în sferturile de finală ale Cupei FA. Ne aşteptăm să vedem echilibru, însă avem încredere că se vor marca minimum două goluri în meci.

Bilet pariuri goluri 21.02.2018

Şahtior Doneţk – AS Roma este, cu siguranţă, cel mai neinteresant meci din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cu toate acestea, pariorii pot scoate profit din această partidă, mai ales că avem faţă în faţă două echipe care practică un fotbal total, bazat pe multe goluri. Şahtior a început anul 2018 în forţă, câştigând cu 5-0 acasă cu Chernomoreţ Odessa. De partea cealaltă, AS Roma are trei victorii la rând în Serie A. În mod normal, pronosticul “peste 2,5 goluri” nu are cum să nu fie bifat.

Bilet pariuri goluri 21.02.2018
Leganes – Real Madrid Peste 2,5 @ 1.57
Sevilla – Man United Peste 1,5 @ 1.40
Şahtior – AS Roma Peste 2,5 @ 2.04
Curs final: 4.48

Afla mai multe despre: real madridmanchester unitedliga campionilorbilet goluri 

viewscnt
Articole similare