Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul pe goluri din Europa League îţi aduce un curs final bun. Iată propunerile noastre!

Biletul pe goluri din Europa League îţi aduce un curs final bun. Iată propunerile noastre!

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet goluri 22.02.2018. Ziua de joi este plină de fotbal, în Europa League fiind programate nu mai puţin de 15 meciuri, retururile şaisprezecimilor de finală.

Bilet goluri 22.02.2018

Un duel în care ne aşteptăm să vedem minimum trei reuşite este cel dintre Lokomotiv Moscova şi Nice. În tur, în Franţa, ruşii s-au impus surprinzător, scor 3-2, iar acum pleacă cu prima şansă la calificare, mai ales că şi o înfrângere la limită cu maximum două goluri primite este suficientă. Nice nu are nimic de pierdut, aşa că va ieşi la joc, aşa că ne aşteptăm să vedem din nou multe reuşite.

FCSB a reuşit să se impună în tur, scor 1-0, iar acum are şanse mari la calificare, chiar dacă lazialii sunt mult mai valoroşi ca lot. Norocul bucureştenilor ar putea fi dorinţa romanilor de a prinde Liga Campionilor, cee ace ar însemna că nu pun prea mare preţ pe Europa League. Cu toate acestea, în ultimul meci din campionat, Lazio a înscris de două ori cu Verona şi a câştigat fără probleme. Ne aşteptăm la goluri, aşa că recomandăm peste 2,5 reuşite.

Bilet goluri 22.02.2018

Un meci la care golurile  vor apărea cu siguranţă este cel dintre Salzburg şi Real Sociedad. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2, aşa că meciul este mai echilibrat ca niciodată. Mai mult, cele două formaţii oferă mereu dueluri spectaculoase, nouă din ultimele 10 jocuri disputate de cele două oferind pronosticul “peste 2,5 goluri”. Acum ne aşteptăm ca spaniolii să iasă la joc, aşa că şansele să vedem un rezultat asemănător cu cel din tur sunt destul de mari.

Bilet goluri 22.02.2018
Lokomotiv Moscova – Nice Peste 2,5 @ 1.95
Lazio – FCSB Peste 2,5 @ 1.85
Salzburg – Real Sociedad Peste 2,5 @ 1.62
Curs final: 5.84

Afla mai multe despre: bilet goluriponturi pariuripariuri sportiveeuropa league 

viewscnt
Articole similare