Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 01.04.2018. Duminică profitabilă pentru pariori

Biletul Zilei 01.04.2018. Duminică profitabilă pentru pariori

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 01.04.2018. Duminică avem parte de două dueluri foarte tari în Premier League, în care sunt implicate formaţiile de top din Londra, dar şi jocuri decisive în lupta pentru titlu din Liga 1.

Biletul Zilei 01.04.2018

Cel mai tare meci al zilei în fotbalul european la final de săptămână este cel dintre Chelsea şi Tottenham. Duelul din Londra pune faţă în faţă două grupări care se bat pentru un loc de Liga Campionilor, iar Antonio Conte ştie că iese din aceste calcule dacă nu ia trei puncte împotriva celor de la Spurs. Podiumul pare deja arvunit de cei de la City, United şi Liverpool, aşa că cele două grupări din Londra trebui să se mulţumească cu o luptă pentru locul patru. Dacă luăm în calcul că nici Arsenal nu pare că s-a predat, probabil vom vedea un duel în trei. Ne aşteptăm la echilibru, aşa că recomandăm să pariaţi pe puţine goluri. Betano.com transmite meciuri live video din Serie A

Cele mai bune cote pe goluri sunt doar pe betano.com. Deschide si tu un cont!

Al doilea meci al zilei în Premier League este cel dintre Arsenal şi Stoke. În timp ce gazdele sunt într-o formă foarte bună, cu trei victorii la rând, dintre care două în Europa League cu AC Milan, care au adus o calificare în sferturile de finală, oaspeţii au doar un succes în ultimele 10 meciuri şi sunt printre principalii favoriţi la retrogradare în acest sezon. Tunarii vor să câştige cât mai multe puncte, cel puţin pe teren propriu, aşa că ne aşteptăm să vedem o victorie a gazdelor.

Biletul Zilei 01.04.2018

Ultimul joc de pe biletul zilei de duminică este din Liga 1 Betano, unde Astra şi Viitorul joacă pentru a se apropia de podium, care asigură prezenţa într-o cupă europeană. Misiunea este destul de grea, având în vedere că CFR Cluj, FCSB şi CS U Craiova par mult mai în formă. Cu toate acestea, credem ca vom avea un meci disputat la Giurgiu.

Biletul Zilei 01.04.2018
Chelsea - Tottenham Sub 2,5 goluri @ 1.80
Arsenal - Stoke 1 @ 1.30
Astra - Viitorul Ambele înscriu @ 2.10
Curs final: 4.91

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileichelseatottenham 

viewscnt
Articole similare