Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 01.06.2018. Se joacă intens la Roland Garros

Biletul Zilei 01.06.2018. Se joacă intens la Roland Garros

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 01.06.2018. Simona Halep s-a calificat în turul trei, iar acum urmărim cum se descurcă potenţialele adversare ale româncei la Roland Garros.

Biletul Zilei 01.06.2018

Începem cu duelul dintre Kvitova şi Kontaveit, unde jucătoarea din Cehia este favorită clară la victorie. Kvitova a avut o perioadă foarte bună, rueşind să câştige la Madrid şi la Praga în ultimele săptămâni. De partea cealaltă, Kontaveit este în formă, însă nu îi poate pune probleme Kvitovei. Cele două s-au mai întâlnit de două ori, ultima oară chiar la Madrid în mai, iar Kvitova s-a impus de fiecare dată. Şi acum mizăm pe un succes al jucătoarei din Cehia. Pe site-ul agentiei betano.com puteţi găsi meciuri live din toate campionatele Europei. 

Continuăm cu partida dintre Keys şi Osaka. Jucătoarea din SUA nu a pierdut niciun set până acum, reuşind să se impună cu 2-0 în meciurile cu Vickery şi Dolehide. De partea cealaltă, Osaka le-a învins în primele meciuri pe Diyas şi Kenin, tot în două seturi. Este meciul direct cu numărul trei dintre cele două jucătoare, până acum scorul fiind 2-0 pentru Keys. Mizăm şi pe victoria cu numărul trei a acesteia.

Biletul Zilei 01.06.2018

Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Buzărnescu şi Svitolina, unde sperăm ca românca să mearga mai departe, iar în acelaşi timp să elimine una dintre principalele rivale ale Simonei Halep la câştigarea trofeului. Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, aceasta fiind prima partidă directă dintre cele două. Buzărnescu a trecut până acum de King şi Peterson, în timp ce Svitolina le-a învins pe Tomljanovic şi Kuznova. Pariem pe jucătoarea din Ucraina.

Biletul Zilei 01.06.2018
Kvitova - Kontaveit 1 @ 1.42
Keys - Osaka 1 @ 1.66
Buzărnescu  - Svitolina 2 @ 1.18
Curs final: 2.78

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileitenisroland garros 

viewscnt
Articole similare