Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 01.07.2018. Azi e rândul Spaniei să intre în joc

Biletul Zilei 01.07.2018. Azi e rândul Spaniei să intre în joc

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 01.07.2018. După ce sâmbătă Franţa şi Uruguay s-au calificat în sferturile de finală la Cupa Mondială, astăzi aflăm alte două formaţii.

Biletul Zilei 01.07.2018

Primul meci al zilei le pune faţă în faţă pe Spania şi pe Rusia. Ibericii au câştigat grupa din care au făcut parte, reuşind să facă egal cu Portugalia, să învingă Iran şi să termine la egalitate cu Maroc. De partea cealaltă, ruşii au terminat pe locul doi în grupă, după Uruguay, reuşind să ia şase puncte, din meciurile cu Arabia Saudită şi Egipt. Acum, ibericii sunt favoriţii bookmakerilor, care au oferit o cotă foarte bună pentru victorie. Având în vedere diferenţa de valoare dintre cele două echipe, vă recomandăm să pariaţi cu încredere pe victoria ibericilor. Pe betano.com găseşti rezultate fotbal live din toate competiţiile. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Biletul Zilei 01.07.2018

A doua partidă a zilei le pune faţă în faţă pe Croaţia şi pe Danemarca. Croaţii au impresionat la această Cupă Mondială, reuşind să câştige o grupă din care a făcut parte şi Argentina cu nouă puncte. De partea cealaltă, danezii au profitat de faptul că au fost în grupă cu Peru şi Australia şi au terminat pe locul doi, în spatele Franţei. Acum, conform specialiştilor, Croaţia va merge mai departe, iar la cum arată mijlocul croaţilor, sunt şanse foarte mari ca acest lucru să se întâmple. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe victoria naţionalei lui Modric.

Biletul Zilei 01.07.2018
Spania - Rusia 1 @ 1.62
Croaţia - Danemarca 1 @ 1.83
Curs final: 2.96

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare