Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 01.08.2018. Facem profit cu meciurile din Liga Campionilor

Biletul Zilei 01.08.2018. Facem profit cu meciurile din Liga Campionilor

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 01.08.2018. După ce ieri am avut parte de o mare surpriză, Legia eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, astăzi le ţinem pumnii celor de la CFR Cluj. 

Biletul Zilei 01.08.2018

Primul duel de pe biletul zilei este cel dintre Malmo şi CFR Cluj. Meciul începe de la 1-0 pentru suedezi, care au reuşit să se impună în România şi să plece cu prima şansă în retur. Elevii lui Conceicao trebuie să întoarcă scorul din tur, dar la cum arată echipă în aceste zile pare o misiune destul de grea. Cu toate acestea, ne aşteptăm să vedem goluri, aşa că recomandăm să pariaţi pe minimum două reuşite.

Al doilea duel de pe biletul de miercuri le pune faţă în faţă pe Qarabag şi Kukesi. Gazdele sunt favorite clare la calificare, având o echipă mult mai puternică decât adversara lor. Din acest motiv, şi bookmakerii au făcut ponturi pariuri în favoarea gazdelor. Recomandăm să pariaţi cu încredere pe 1 solist, deoarece nu credem că vom vedea un meci foarte echilibrat.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Biletul Zilei 01.08.2018

Ultimul duel de pe bilet este cel dintre Rosenborg şi Celtic. Scoţienii au reuşit să se impună în tur pe teren propriu cu 3-1, iar acum se deplasează în Norvegia pentru a păstra diferenţa de scor din tur. Ne aşteptăm să vedem un meci foarte interesant, în care vom avea parte de multe goluri, aşa că recomandăm să pariaţi pe minimum trei reuşite în meci.

Biletul Zilei 01.08.2018
Malmo - CFR Cluj Peste 1,5 goluri @ 1.40
Qarabag - Kukesi 1 @ 1.25
Rosenborg - Celtic Peste 2,5 goluri @ 1.80
Curs final: 3.15

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare