Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 02.04.2018. Dubla care îţi aduce profit

Biletul Zilei 02.04.2018. Dubla care îţi aduce profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 02.04.2018. După un weekend plin de fotbal, dar plin şi de surprize, începem o săptămâna de Liga Campionilor cu un bilet din care sperăm să facem profit la început de săptămână.

Biletul Zilei 02.04.2018

Începem biletul zilei cu duelul dintre ACS Poli Timişoara şi Sepsi. Meciul este foarte important pentru evitarea retrogradării, în special după ce Juventus Bucureşti a reuşit să câştige pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti. Acum, În cazul unei victorii a celor de la Timişoara, Sepsi ar rămâne destul de jos şi şansele să scape de la retrogradare ar fi din ce în ce mai mici. În primele două runde din play-out, ACS Poli Timişoara a pierdut de fiecare dată, cu acelaşi scor, 0-1, cu FC Voluntari şi Juventus Bucureşti. De partea cealaltă, Sepsi a reuşit să scoată două rezultate de egalitate, cu Concordia şi FC Voluntari. Bănăţenii nu par încă intraţi în lupta pentru evitare retrogradării, mai ales că nu au reuşit să înscrie încă în două partide foarte importante. Când s-au întâlnit în sezonul regulat, Sepsi a reuşit să scoată din dubla cu ACS Poli Timişoara patru puncte, după 0-0 în deplasare şi 1-0 pe teren propriu. Şi acum ne aşteptăm la un duel foarte strâns, aşa că recomandăm să pariaţi pe un număr mic de goluri. live stream La Liga se vede şi pe betano.com

Pe betano.com găseşti cele mai bune cote! Deschide şi tu un cont azi!

Biletul Zilei 02.04.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei vine din Portugalia şi le pune faţă în faţă pe Belenenses şi FC Porto. Oaspeţii au pierdut prima poziţie în clasament, dar o pot recupera dacă iau toate cele trei puncte în această rundă. De partea cealaltă, gazdele sunt pe locul 12, la şase puncte de zona fierbinte, aşa că nu ar strica să mai strângă puncte pentru a nu tremura la finalul sezonului. În tur, FC Porto s-a impus pe teren propriu, scor 2-0. Ne aşteptăm şi acum la o nouă victorie.

Biletul Zilei 02.04.2018
ACS Poli Timişoara - Sepsi Sub 2,5 goluri @ 1.44
Belenenses - FC Porto 2 @ 1.33
Curs final: 1.91

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileiacs poli 

viewscnt
Articole similare