Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 02.08.2018. Dublezi banii cu trei meciuri din cupele europene

Biletul Zilei 02.08.2018. Dublezi banii cu trei meciuri din cupele europene

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 02.08.2018. După preliminariile din Liga Campionilor, acum a venit rândul meciurilor din Europa League să facem profit. 

Biletul Zilei 02.08.2018

Începem cu partida dintre FCSB şi Rudar, unde bucureştenii sunt favoriţi la victorie şi la calificare, după ce în tur au reuşit să se impună în deplasare cu 2-0. Acum, FCSB are şansa unei noi victorii, aşa că ne aşteptăm să vedem un nou meci bun făcut de elevii lui Dică. Chiar dacă cota nu este foarte bună, recomandăm să puneţi acest meci pe biletul de joi cu meciuri din Europa League, deoarece este o cotă destul de sigură.

Un alt meci care pare destul de sigur este cel dintre Sparta Praga şi Subotica. Echipa lui Stanciu trebuie să recupereze înfrângerea cu 2-0 din tur, iar şansele de calificare sunt destul de mici, însă forţa echipei din Praga este destul de mare şi ne putem aştepta la un meci foarte bun făcut de gazde. Victoria este în opinia noastră destul de sigură, aşa că recomandăm cu încredere să pariaţi pe victoria Spartei. Pe betano.com găseşti meciuri live din toate sporturile. 

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Biletul Zilei 02.08.2018

Închidem biletul zilei de joi cu partida dintre Vitesse şi Viitorul. Jocul începe de la 2-2, scorul din tur, iar pentru olandezi este suficient şi un egal cu mai puţine goluri, precum 0-0 sau 1-1. Cu toate acestea, ne aşteptăm ca elevii lui Hagi să fie învinşi şi olandezii să se califice în faza următoare cu o victorie pe teren propriu. Cota este foarte bună, 1.40, şi merită jucată atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente. Dacă pariaţi toate cele trei meciuri pe un bilet aveţi o cotă care vă poate dubla suma pariată.

Biletul Zilei 02.08.2018
FCSB - Rudar 1 @ 1.20
Sparta Praga - Subotica  1 @ 1.20
Vitesse - Viitorul 1 @ 1.40
Curs final: 2.01

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare