Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 03.04.2018. Încep sferturile de finală în Liga Campionilor

Biletul Zilei 03.04.2018. Încep sferturile de finală în Liga Campionilor

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 03.04.2018. După o pauză de meciuri amicale şi întoarcerea campionatelor în acest weekend, marţi şi miercuri urmărim duelurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu Juventus - Real Madrid capul de afiş.

Biletul Zilei 03.04.2018

Începem biletul zilei cu duelul dintre Juventus şi Real Madrid. Torinezii au reuşit să câştige sâmbătă partida cu AC Milan, iar Napoli a făcut egal, rezultate care au dus-o pe Juventus la patru puncte avans în vârful clasamentului, apropiindu-se astfel de un nou titlu în Serie A. De partea cealaltă, Real Madrid a câştigat în deplasare la Las Palmas, aşa că ambele formaţii sunt în formă, ceea ce ne facă să credem că vom avea parte de un meci foarte spectaculos. Madrilenii se duc în această deplasare cu gândul de a marca măcar un gol, pentru a avea prima şansă la calificare în retur, în timp ce Juventus vrea să câştige fără să primească gol. Ultimul meci direct a avut loc în finala Ligii din sezonul trecut, când Real s-a impus cu 4-1 după ce a fost condusă cu 1-0. Recomandăm să pariaţi pe un gol marcat de Real Madrid. Betano.com transmite meciurile din Serie A

Cote bune şi mii de transmisiuni live, doar pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Al doilea meci de pe biletul zilei este din Serie A, unde Atalanta primeşte vizita celor de la Sampdoria. Oapeţii nu se descurcă deloc bine în ultima perioadă, în special din cauza rezultatelor, având patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri. În tur, Sampdoria s-a impus pe teren propriu cu 3-1, însă acum suntem de părere că Atalanta îşi va lua revanşa.

Biletul Zilei 03.04.2018

Ultimul meci de pe biletul zilei este celălalt sfert de finală al zilei din Ligă, unde Sevilla primeşte vizita celor de la Bayern Munchen. Ambele sunt în formă, spaniolii reuşind să facă un egal cu FC Barcelona pe teren propriu în weekend, scor 2-2, în timp ce Bayern s-a impus cu un incredibil 6-0 în faţa celor de la Dortmund. Cu toate acestea, ne aşteptăm ca nemţii să rezolve calificarea încă din tur.

Biletul Zilei 03.04.2018
Juventus - Real Madrid Oaspeţii înscriu @ 1.33
Atalanta - Sampdoria 1 @ 1.42
Sevilla - Bayern 2 @ 1.66
Curs final: 3.13

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotballiga campionilorreal madrid 

viewscnt
Articole similare