Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 03.06.2018. Serie A pe biletul zilei de astăzi

Biletul Zilei 03.06.2018. Serie A pe biletul zilei de astăzi

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 03.06.2018. Duminică avem parte de fotbal din Brazilia, un campionat foarte interesant pentru pariorii care vor să se antreneze pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Biletul Zilei 03.06.2018

Bahia – Gremio. Gazdele au început extrem de slab campionatul, sunt abia pe locul 17 (loc retrogradabil), cu opt puncte şi au un golaveraj negativ de 6-11. În ultimele cinci etape au un bilanţ destul de slab: trei înfrângeri, un rezultat de egalitate şi o victorie. În cele patru partide de pe teren propriu sunt neânvinşi, având două victorii şi două egaluri, cu un golaveraj total de 6-2. În partidele disputate de Bahia se marchează o medie de 2,1 goluri per meci.

Gremio este la jumătatea clasamentului pe locul nouă, cu 13 puncte şi un golaveraj total de 8-3. În ultimele cinci etape sunt neânvinşi având un bilanţ de trei egaluri şi două victorii. Din partidele disputate în deplasare Gremio a obţinut şapte puncte şi au un golaveraj total de 3-2 după patru jocuri disputate. În partidele disputate de Gremio se marchează o medie de 1,4 goluri per meci. Meciuri live video din Serie A se văd pe betano.com

Biletul Zilei 03.06.2018

Santos – Vitoria. Gazdele au început dezastruos campionatul fiind pe locul 18 în clasament cu şase puncte şi având un golaveraj total de 6-11. În ultimele trei etape consecutive au înfrângeri pe linie, iar golaverajul acestor meciuri este dezastruos (0-4). În meciurile disputate pe teren propriu au reuşit doar patru puncte, după patru etape disputate şi au un golaveraj total de 7-8. În partidele disputate de Santos se marchează o medie de  2,4 goluri per meci. Oaspeţii sunt pe locul 16 în clasament cu opt puncte câştigate şi au un golaveraj total de 13-15. În ultimele patru partide au un bilanţ excelent: două victorii, un egal şi o singură înfrângere. Din meciurile disputate în deplasare, Vitoria s-a întors cu patru puncte, după patru etape disputate şi au un golaveraj total de 6-7. În partidele disputate de oaspeţi se marchează o medie de 3,5 goluri per meci.

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare