Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 03.07.2018. Ultimele două meciuri din optimile de finală

Biletul Zilei 03.07.2018. Ultimele două meciuri din optimile de finală

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 03.07.2018. Cel mai tare meci al zilei este cel dintre Columbia şi Anglia. Primul duel este foarte surprinzător, Elveţia - Suedia.

Biletul Zilei 03.07.2018

Elveţia - Suedia este, fără discuţii, cel mai puţin aşteptat meci din optimile de finală de la Cupa Mondială. Elveţienii au terminat pe locul doi în grupă cu Brazilia, Serbia şi Costa Rica, după ce au făcut un egal cu Brazilia, au învins după ce au fost conduşi de sârbi şi au făcut egal la final de grupă cu cei din Costa Rica. De partea cealaltă, Suedia a reuşit să se califice de pe primul loc dintr-o grupă cu Mexic şi Germania, dar şi Coreea de Sud. Au pierdut cu nemţii, însă au luat şase puncte din celelalte meciuri şi s-au calificat mai departe. Acum, ne aşteptăm să vedem un meci foarte strâns, ca majoritatea duelurilor din optimile de finală, aşa că recomandăm să pariaţi pe minimum două goluri. Pe betano.com ai rezultate fotbal live din toate campionatele lumii. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Biletul Zilei 03.07.2018

Columbia - Anglia este duelul care închide optimile de finală. Englezii au terminat pe locul doi grupa, în spatele belgienilor, în timp ce Columbia a reuşit să câştige grupa din care a făcut parte, unde au jucat împotriva celor din Japonia, Senegal şi Polonia. Anglia este una dintre principalele favorite la câştigarea Cupei Mondiale, cel puţin în opinia propriilor fani, în timp ce Columbia are un lot foarte bun şi poate elimina pe oricine. Ne aşteptăm la un meci foarte strâns, cu multe goluri, aşa că recomandăm să pariaţi pe număr de reuşite.

Biletul Zilei 03.07.2018
Elveţia - Suedia Peste 1,5 goluri @ 1.53
Columbia - Anglia Peste 1,5 goluri @ 1.50
Curs final: 2.29

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare