Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 03.08.2018. Trei meciuri pentru o cotă excelentă

Biletul Zilei 03.08.2018. Trei meciuri pentru o cotă excelentă

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 03.08.2018. Oferta de vineri nu este foarte bogată, însă am găsit câteva partide din care credem că vom face profit înainte de weekend.

Biletul Zilei 03.08.2018

Primul meci de pe bilet este cel dintre CS U Craiova şi FC Botoşani. Oltenii nu au reuşit să înscrie niciun gol până acum, deşi au disputat nu mai puţin de trei meciuri oficiale. De partea cealaltă, FC Botoşani este pe primul loc în clasament, cu patru puncte după două runde. Ne aşteptăm însă ca jucătorii Craiovei să iasă foarte motivaţi pe teren şi să oprească seria proastă prin care trec, aşa că recomandarea noastră pentru acest duel este victorie CS U Craiova. Pe betano.com ai meciuri live din toate sporturile. 

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în lumea pariurilor!

Al doilea meci de pe bilet vine din Cehia şi le pune faţă în faţă pe Slavia Praga şi Opava. Gazdele au un start de sezon excelent, reuşind să câştige primele două partide din Fortuna Liga fără să primească gol şi să înscrie nu mai puţin de şapte. Unul dintre goluri a fost înscris de românul Băluţă. De partea cealaltă, nou-promovata Opava a pierdut ambele partide, aşa că ne aşteptăm să vedem un nou meci dominat de gazde, care par principalii favoriţi la câştigarea titlului. Mizăm cu încredere pe o victorie a celor de la Slavia.

Biletul Zilei 03.08.2018

Închidem biletul cu partida dintre Dinamo Moscova şi Rubin Kazan, duelul care deschide a doua rundă din Rusia. Dinamo Moscova a făcut doar egal în prima etapă, 0-0 la Arsenal Tula, în timp ce Rubin Kazan s-a impus pe teren propriu cu 2-1 în faţa celor de la Krasnodar. Sezonul trecut, ambele partide directe dintre cele două formaţii s-au terminat fără goluri, 0-0. Cel mai probabil acum vom avea un duel mai deschis, aşa că pariem pe cel puţin două reuşite în meci.

Biletul Zilei 03.08.2018
CS U Craiova - FC Botoşani 1 @ 1.80
Slavia - Opava 1 @ 1.20
Dinamo Moscova - Rubin Kazan Peste 1,5 goluri @ 1.50
Curs final: 3.24

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare