Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 04.07.2018. Pariem pe jocurile de la Wimbledon

Biletul Zilei 04.07.2018. Pariem pe jocurile de la Wimbledon

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 04.07.2018. Cupa Mondială ia o pauză de două zile după ce s-au terminat meciurile din optimile de finală, aşa că ne mutăm la Wimbledon, unde se joacă meciurile din turul doi, atât pe tabloul masculin, cât şi pe cel feminin.

Biletul Zilei 04.07.2018

Începem biletul zilei de miercuri cu jocul dintre Cîrstea şi Rodina. În primul tur de la Wimbledon, românca a trecut de Rybarikova, reuşind una dintre surprizele primului tur de la acest Grand Slam. De partea cealaltă, Rodina a învins-o pe Lottner, însă partida ei a fost foarte lungă, având nevoie de set decisiv pentru a se impune. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre meciuri Soranei Cîrstea, care a câştigat în două seturi. Aceasta este prima partidă directă dintre Cîrstea şi Rodina, aşa că ne aşteptăm să vedem un început destul de slab de meci, pentru ca cele două jucătoare să se cunoască. La final însă, ne aşteptăm ca Sorana Cîrstea să iasă învingătoare, la o cotă foarte bună. 

Al doilea duel de pe biletul zilei este tot de pe tabloul feminin de la Wimbledon şi le pune faţă în faţă pe Maria şi Mladenovic. Nemţoaica a reuşit cea mai mare surpriză de până acum, învingând-o în primul tur pe Elina Svitolina, una dintre favorite. De partea cealaltă, Mladenovic a trecut de Schmiedlova, în trei seturi. Maria şi Mladenovic au mai jucat până acum de patru ori, de fiecare dată reuşind să se impună jucătoarea din Franţa. Chiar dacă nu mai este la forma din trecut, ne aşteptăm să vedem un meci foarte bun făcut de Mladenovic şi o victorie a acesteia. Pe betano.com ai meciuri live din toate campionatele tari ale Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Biletul Zilei 04.07.2018

Închidem biletul zilei de miercuri cu jocul dintre Makarova şi Wozniacki. Daneza este favorită, mai ales că îi place turneul de la Wimbledon, însă şi rusoaica Makarova este într-o formă destul de bună. Aceasta a trecut în primul tur de Martic, în timp ce Wozniacki a învins-o pe Lepchenko. Acesta este episodul cu numărul nouă din duelul Wozniacki - Makarova, iar până acum daneza conduce cu 7-1. Interesant este că singura victorie a rusoaicei a venit în ultimul duel direct, la US Open. Acum însă, nu credem că Wozniacki are cum să rateze victoria.

Biletul Zilei 04.07.2018
Cîrstea - Rodina 1 @ 1.50
Maria - Mladenovic 2 @ 1.76
Makarova - Wozniacki 2 @ 1.18
Curs final: 3.11

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare