Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 04.08.2018. Facem profit pentru tot weekendul

Biletul Zilei 04.08.2018. Facem profit pentru tot weekendul

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 04.08.2018. Acesta este ultimul weekend fără competiţiile importante din Europa, care dau startul săptămâna viitoare. 

Biletul Zilei 04.08.2018

Duelul din Supercupa Franţei dintre PSG şi Monaco nu avea cum să lipsească de pe bilet, aşa că începem cu el. Parizienii l-au adus la echipă pe Buffon, iar Neymar şi-a revenit şi este pregătit în acest sezon să se bată pentru Liga Campionilor. AS Monaco a făcut câteva transferuri interesante, însă pare că nu se va putea lupta nici în acest sezon cu gigantul parizian. Cu toate acestea, fiind totuşi primul meci oficial din sezon, ne aşteptăm să vedem un duel echilibrat, în care ambele formaţii vor reuşi să înscrie.

Continuăm cu partida dintre CFR Cluj şi Concordia. Clujenii au fost eliminaţi în cursul săptămânii din Liga Campionilor, iar acum au rămas doar cu Europa League şi cu competiţia internă. Având în vedere că nu au avut cel mai bun start de sezon, ne aşteptăm ca acum jucătorii să intre foarte motivaţi pe teren pentru a demonstra că a merită în continuare să fie în primul 11. Din acest motiv, suntem de părere că CFR Cluj va reuşi să ia toate cele trei puncte în meciul cu gruparea din Chiajna.

Biletul Zilei 04.08.2018

Ultimul joc de pe bilet este din campionatul Poloniei şi le pune faţă în faţă pe Legia şi Lechia Gdansk. Gruparea din Varşovia a fost eliminată surprinzător din Liga Campionilor de campioana Slovaciei, Trnava, iar acum trebuie să îşi impresioneze fanii pentru ca jucătorii să fie iertaţi. Adversara din această runda a început bine sezonul, cu patru puncte în două meciuri, însă nu credem că poate stopa Legia în acest meci.

Biletul Zilei 04.08.2018
PSG - Monaco Ambele înscriu @ 1.50
CFR Cluj - Concordia  1 @ 1.43
Legia - Lechia 1 @ 1.64
Curs final: 3.51

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare