Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 05.04.2018. Cote de aur în Europa League

Biletul Zilei 05.04.2018. Cote de aur în Europa League

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 05.04.2018. După ce marţi şi miercuri ne-am delectat cu meciurile din Liga Campionilor, acum profităm de jocurile din sferturile de finală în Europa League.

Biletul Zilei 05.04.2018

Primul meci de pe biletul zilei de azi este cel dintre Arsenal şi CSKA Moscova. Tunarii ştiu că nu mai au altă şansă să ajungă în grupele Ligii Campionilor sezonul viitor decât dacă se impun în Europa League, aşa că tratează această competiţie cu seriozitate maximă. În faza precedentă, au reuşit să treacă fără emoţii de AC Milan, după ce s-au impus atât în deplasare, cât şi pe teren propriu. Acum, întâlnesc o echipă în formă, care joacă foarte bine, dar cu toate acestea, suntem de părere că tunarii vor rezolva problema calificării încă din tur. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi 1 solist.

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Atletico şi Sporting. Spaniolii sunt foarte experimentaţi în această competiţie, mai ales că au câştigat-o în 2010 şi în 2012. În turul precedent au umilit Lokomotiv, scor 8-1 la general, în timp ce Sporting s-a chinuit cu Plzen. Se anunţă o dublă interesantă, însă probabil Atletico va câştiga în tur. Meciuri online din Liga 1 puteţi găsi pe betano.com

Biletul Zilei 05.04.2018

Închidem biletul zilei cu un duel foarte echilibrat, în care se întâlnesc RB Leipzig şi Marseille. Ambele formaţii au linii de atac foarte puternice şi apăriri visătoare, iar acest lucru îi bucură pe pariorii care meg pe număr de goluri, deoarece semnul over apare foarte des. Mai ales la francezi, care au cinci meciuri la rând cu minimum trei goluri. Acum, fiind totuşi un sfert de finală într-o competiţie europeană, ne aşteptăm să vedem o patidă mai echilibrată, însă suntem de părere că vor reuşi să înscrie ambele formaţii în acest duel. 

Biletul Zilei 05.04.2018
Arsenal - CSKA Moscova 1 @ 1.30
Atletico - Sporting 1 @ 1.30
RB Leipzig - Marseille Ambele înscriu @ 1.75
Curs final: 2.95

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare