Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 05.06.2018. Două meciuri pentru profit

Biletul Zilei 05.06.2018. Două meciuri pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 05.06.2018. Tichetul de astăzi este format din două meciuri amicale între echipele naţionale, care ne oferă o cotă de 2.04. Vorbim despre România - Finlanda şi despre Luxembourg - Georgia.

Biletul Zilei 05.06.2018

România - Finlanda. Prima reprezentativă a ţării noastre încheie astăzi pregătirile pentru Liga Naţiunilor. Dă piept cu Finlanda, la Ploieşti, într-un meci în care selecţionerul Cosmin Contra încearcă să testeze cât mai mulţi jucători pentru campania în cea mai nouă competiţie UEFA. Încrederea este la cote maxime în sânul echipei naţionale, cu atât mai mult cu cât rezultatele au fost peste aşteptări în mandatul lui Contra. În cele şapte meciuri, România a înregistrat cinci victorii, o remiză şi o înfrângere.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Haideţi să zăbovim puţin asupra acestor rezultate. Tricolorii au încheiat preliminariile pentru Cupa Mondială cu Cosmin Contra pe bancă şi au adunat patru puncte din disputele cu Kazahstan (3-1) şi cu Danemarca (1-1). Calificarea era însă deja pierdută. Au urmat cinci meciuri amicale, în care rezultatele au fost peste aşteptări. Seria a început cu o victorie entuziasmantă în faţa Turciei, scor 2-0, apoi a venit un eşec drastic în faţa Olandei, scor 0-3. Dincolo de rezultat, jocul tricolorilor nu a fost însă atât de slab. Au rezistat foarte bine în prima repriză, încheiată 0-0. De atunci s-au mai disputat trei meciuri amicale, toate câştigate de tricolori: 2-1 cu Israel, 1-0 cu Suedia şi 3-2 cu Chile.

Biletul Zilei 05.06.2018

Luxembourg - Georgia. Al doilea meci de pe biletul de azi le pune faţă în faţă pe Luxembourg şi pe Georgia, două echipe din lumea a treia a fotbalului european. Tocmai de aceea ne-am îndreptat atenţia către un pariu pe goluri - sub 3.5. E lesne de înţeles de ce am ales această cotă dacă privim rezultatele recente ale celor două echipe. Luxembourg nu mai este demult acea echipă mică pe care toate forţele Europei o umpleau de goluri. În preliminariile pentru Cupa Mondială a avut doar două meciuri cu goluri multe, 0-8 cu Suedia şi 0-5 cu Olanda, meciuri care aveau însă o importanţă deosebită pentru adversari. La fel este şi cazul georgienilor, care au avut de asemenea doar două meciuri cu patru sau mai multe goluri: 2-2 cu Moldova şi 1-3 cu Serbia.

Biletul Zilei 05.06.2018
România - Finlanda 1 @ 1.66
Luxemburg - Georgia Sub 3,5 goluri @ 1.22
Curs final: 2.04

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileiromânia 

viewscnt
Articole similare