Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 05.08.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul Zilei 05.08.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 05.08.2018. Închidem săptămâna cu o serie de partide foarte interesante, din Liga 1 Betano, dar şi alte competiţii. 

Biletul Zilei 05.08.2018

Începem biletul zilei de duminică cu meciul dintre Sparta Praga şi Slovacko. Echipa românilor Niţă, Chipciu, Vătăjelu şi Stanciu a fost eliminată ruşinos din Europa League, iar acum are o singură competiţie pe care să se concentreze, campionatul. În această rundă, Sparta primeşte pe teren propriu vizita celor de la Slovacko, într-o partidă în care echipa din capitala Cehiei este favorită clară. Mai mult, jucătorii sunt obligaţi să ia toate cele trei puncte pentru a spăla ruşinea din cursul săptămânii. Mizăm cu încredere pe o victorie a gazdelor.

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi. Cele două formaţii promovate din a doua ligă au meci direct în această rundă, iar până acum, amândouă au impresionat. Gruparea din Călăraşi are patru puncte după două meciuri, cu Viitorul şi CFR Cluj, ultimele două campioane, în timp ce Hermannstadt a reuşit să obţină trei puncte cu Sepsi însă a fost învinsă în a doua etapă de FC Botoşani. Acum, ne aşteptăm la echilibru, aşa că pariem pe maximum două goluri înscrise.

Biletul Zilei 05.08.2018

Ultimul joc de pe bilet este cel dintre FCSB şi Poli Iaşi. Bucureştenii au făcut un meci foarte bun în Europa League, reuşind să învingă Rudar cu 4-0 pe teren propriu şi să se califice cu 6-0 la general. Acum, elevii lui Dică trebuie să înceapă să strângă puncte şi în Liga 1 Betano, unde până acum au unul singur, după egalul cu Dinamo. Poli Iaşi nu este în cea mai bună formă, aşa că ne aşteptăm la o victorie uşoară a celor de la FCSB.

Biletul Zilei 05.08.2018
Sparta Praga - Slovacko 1 @ 1.36
Hermannstadt - Dunărea Călăraşi Sub 2,5 goluri @ 1.57
FCSB - Poli Iaşi 1 @ 1.42
Curs final: 3.03

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare