Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 06.04.2018. Pregătiri pentru weekend

Biletul Zilei 06.04.2018. Pregătiri pentru weekend

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 06.04.2018. Printre cumpărături, reţete şi pregătiri pentru Paşte, avem un bilet pe care îl puteţi pune astăzi să începeţi weekendul pe plus.

Biletul Zilei 06.04.2018

Începem biletul zilei cu partida dintre CSMS Iaşi şi Viitorul, unde gruparea lui Gheorghe Hagi vrea să obţină o victorie care ar apropia-o de podium. De partea cealaltă, moldovenii au jucat foarte bine în primele două meciuri, însă ghinionul lor a fost faptul că adversarele au fost CFR Cluj şi FCSB, cele mai puternice echipe din campionat. În sezonul regulat, Viitorul a obţinut şase puncte din directele cu CSMS Iaşi, după 5-2 acasă şi 1-0 în deplasare. Acum ne aşteptăm să vedem tot un meci interesant, cu multe goluri, aşa că recomandăm să pariaţi pe minimum trei reuşite în meci.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi

Al doilea duel de pe biletul zilei de vineri este cel dintre Hannover şi Werder Bremen, din Bundesliga. Cele două echipe sunt vecine de clasament, aproape de retrogradare, însă stau destul de liniştite, având în vedere că au 10 puncte în faţă. În timp ce gazdele au cinci înfrângeri la rând, oaspeţii vin după patru victorii în ultimele cinci jocuri. Este un duel strâns, în care este foarte greu de anticipat o câştigătoare, însă suntem de părere că gazdele vor scoate cel puţin un punct din acest duel.

Biletul Zilei 06.04.2018

Închidem biletul zilei cu meciul dintre Ludogoreţ şi CSKA-Sofia, în Bulgaria, unde ambele echipe se bat la titlu, cu un mic avantaj pentru gazde, care au trei puncte în plus. Ne aşteptăm să vedem goluri, aşa că recomandăm să pariaţi la acest duel minimum două reuşite, având în vedere că este un meci decisiv pentru titlu şi se poate întâmpla orice sub o asemenea presiune.

Biletul Zilei 06.04.2018
CSMS Iaşi - Viitorul Peste 2,5 goluri @ 2.20
Hannover - Werder Bremen 1X @ 1.60
Ludogoreţ - CSKA-Sofia Peste 1,5 goluri @ 1.25
Curs final: 4.40

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalromâniagermaniabulgaria 

viewscnt
Articole similare