Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 06.07.2018. Zi plină de fotbal la Cupa Mondială

Biletul Zilei 06.07.2018. Zi plină de fotbal la Cupa Mondială

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 06.07.2018. După două zile de pauză, ne întoarcem la meciurile de la Cupa Mondială. Astăzi avem două sferturi de finală, Uruguay - Franţa şi Brazilia - Belgia. Fotbalul total este iar în ofertele de pariuri.

Biletul Zilei 06.07.2018

Uruguay şi Franţa este un duel foarte interesant, pe care mulţi dintre fanii fotbalului nu şi-ar fi dorit să-l vadă. De ce? Pentru că acest sfert de finală ar fi putut fi Portugalia - Argentina, mai exact duelul ultimilor ani, Cristiano Ronaldo - Leo Messi. Uruguay a reuşit să scoată campioana europeană în optimile de finală, scor 2-1, după un meci în care ambele echipe s-au apărat foarte bine şi doar câteva faze de geniu au adus goluri pe tabelă.

De partea cealaltă, Franţa a umilit Argentina în optimi şi a câştigat cu un incredibil 4-2, omul meciului fiind Mbappe, tânărul atacant care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ambele naţionale au câştigat grupele din care au făcut parte şi sunt neînvinse până acum la acest turneu final. Cele două naţionale s-au întâlnit până acum de şapte ori, iar statistica arată că egalul este cel mai întâlnit rezultat, Franţa şi Uruguay terminând indecis cel mai des. Uruguay are două victorii, iar Franţa una singură. La ultimul meci oficial, la Mondialul din 2010, cele două naţionale au terminat la egalitate în grupe, scor 0-0. Acum ne aşteptăm să vedem mai multe goluri, aşa că recomandăm să pariaţi pe acest pronostic. Pe betano.com poţi vedea mii de meciuri live din campionatele tari ale E

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Biletul Zilei 06.07.2018

Cel mai tare duel din sferturile de finală de la Cupa Mondială este cel dintre Brazilia şi Belgia. Ambele naţionale au jucat foarte bine, au loturi foarte valoroase, iar bookmakerii le consideră printre favorite la câştigarea trofeului. Brazilienii au trecut în optimile de finală de Mexic, scor 2-0, după un meci în care Neymar a dat un gol şi o pasă de gol, însă s-a remarcat şi negativ din cauza simulărilor repetate. De partea cealaltă, Belgia a tremurat cu Japonia, fiind condusă la un moment dat cu 2-0, pentru ca ulterior să întoarcă scorul şi să se impună cu 3-2, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+5, de Chadli. Cele două naţionale s-au mai întâlnit o singură dată în istorie, în 2002, tot la Cupa Mondială, în optimile de finală, când Brazilia s-a impus cu 2-0. Acum ne aşteptăm tot la o calificare a brazilienilor.

Biletul Zilei 06.07.2018
Uruguay - Franţa Peste 1,5 goluri @ 1.55
Brazilia - Belgia Brazilia se califică @ 1.60
Curs final: 2.48

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare