Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 06.08.2018. Începe săptămâna cu un bilet câştigător

Biletul Zilei 06.08.2018. Începe săptămâna cu un bilet câştigător

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 06.08.2018. Luni se termină ultimele meciuri din rundele weekendului, iar de marţi revin meciurile din cupele europene. 

Biletul Zilei 06.08.2018

Primul meci de pe bilet este cel dintre Dukla Praga şi Bohemians 1905, duel între două echipe de mâna a doua din prima ligă din Cehia. Gazdele nu au reuşit să obţină niciun punct după primele două meciuri, iar apărarea a arătat probleme mari, primind nu mai puţin de opt goluri în 180 de minute. De partea cealaltă, Bohemians are trei puncte, după ce s-a impus la limită în faţa celor de la Slovacko, scor 2-1. Acum, ne aşteptăm să vedem un meci echilibrat, între două rivale din Praga, aşa că pronosticul nostru pentru acest duel este pe minimum două goluri înscrise.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în lumea pariurilor!

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Viitorul şi FC Voluntari. Elevii lui Hagi nu stau foarte bine, iar acum au nevoie de victorie pentru a spăla ruşinea din Europa League, unde au fost eliminaţi de Vitesse fără prea multe şanse. În această rundă Viitorul primeşte vizita celor de la FC Voluntari, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de gazde. Fiind totuşi început de sezon, recomandăm să pariaţi cu grijă şi să alegeţi un pronostic pe minimum două goluri înscrise.

Biletul Zilei 06.08.2018

Închidem biletul de joc cu partida dintre Gaz Metan şi Dinamo. Ambele formaţii au început foarte bine campionatul, reuşind să aibă patru puncte după două meciuri. Mai mult, jocurile sunt foarte spectaculoase, toate cele patru jocuri de care vorbim având goluri de ambele părţi. Acum, ne aşteptăm să vedem din nou un duel în care echipele ies la joc, aşa că alegerea unui pronostic de tipul "peste 1,5 goluri" considerăm că este cea mai inspirată.

Biletul Zilei 06.08.2018
Dukla Praga - Bohemians 1905 Peste 1,5 goluri @ 1.33
Viitorul - FC Voluntari Peste 1,5 goluri @ 1.30
Gaz Metan - Dinamo Peste 1,5 goluri @ 1.33
Curs final: 2.29

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare