Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 07.06.2018. Pariem pe meciurile amicale

Biletul Zilei 07.06.2018. Pariem pe meciurile amicale

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 07.06.2018. Două meciuri am selectat pentru tichetul de astăzi. Vorbim despre Anglia - Costa Rica şi despre Portugalia - Algeria, care împreună ne oferă o cotă de 2.20.

Biletul Zilei 07.06.2018

Anglia - Costa Rica. Reprezentativa Angliei şi ce a statului Costa Rica dispută astăzi ultimul test înainte de startul Cupei Mondiale. Britanicii sunt evident favoriţi în această cofruntare, iar noi mizăm pe o victorie a lor, la cota de 1.36. Este lesne de înţeles de ce. Anglia este neînvinsă de aproape un an, de la meciul amical cu Franţa, scor 3-2. Nouă meciuri a disputat de atunci, iar palmaresul a fost de şase victorii şi trei remize. De la finalul preliminariilor, englezii au disputat cinci meciuri amicale, în care au înregistrat două victorii şi trei remize: 0-0 cu Germania şi cu Brazilia, 1-0 cu Olanda, 1-1 cu Italia şi 2-1 cu Nigeria. De cealaltă parte, Costa Rica a avut evoluţii fluctuante. A reuşit două victorii în ultima perioadă, ambele în faţa unor selecţionate britanice, 1-0 cu Scoţia şi 3-0 cu Irlanda. A pierdut însă meciurile cu Spania (0-5), Ungaria (0-1) şi Tunisia (0-1).

La Cupa Mondială, englezii sunt văzuţi din nou printre favoriţi, cel puţin la ieşirea din grupă. Selecţionata Albionului se va lupta cu Belgia, Tunisia şi Panama în prima fază a competiţiei. Ce cealaltă parte, Costa Rica are o misiune aproape imposibilă. Brazilia, Serbia şi Elveţia sunt adversarele din grupă şi chiar şi locul 3 pare un obectiv mult prea fantezist.

Biletul Zilei 07.06.2018

Portugalia - Algeria. Tot astăzi joacă şi Portugalia ultimul meci de pregătire înainte de Cupa Mondială. Campionii europeni au mare nevoie de o victorie, după ce, în cele cinci meciuri amicale disputate de la finalul preliminariilor, au obţinut un singur succes, 2-1 cu Egipt. În rest, trei remize şi o înfrângere a fost palmaresul lusitanilor. Cel mai recent, a făcut 2-2 cu Tunisia şi 0-0 cu Belgia. Trebuie să menţionăm însă că echipa nu s-a putut baza pe serviciile lui Cristiano Ronaldo în ultima perioadă. Starul lui Real Madrid a avut o vacanţă prelungită după finala Ligii Campionilor şi s-a alăturat lotului abia de câteva zile.

Biletul Zilei 07.06.2018
Anglia - Costa Rica 1 @ 1.36
Portugalia - Algeria Portugalia Peste 1,5 goluri @ 1.61
Cus final: 2.18

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileiangliacosta rica 

viewscnt
Articole similare