Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 07.08.2018. Meciuri din preliminariile Ligii Campionilor

Biletul Zilei 07.08.2018. Meciuri din preliminariile Ligii Campionilor

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 07.08.2018. Cea mai tare competiţie de fotbal din Europa se pregăteşte pentru grupe. 

Biletul Zilei 07.08.2018

Primul meci de pe bilet este cel dintre Astana şi Dinamo Zagreb. Croaţii au arătat un fotbal foarte bun în dubla cu Hapoel Beer Sheva, neoferindu-le nicio şansă israelienilor. De partea cealaltă, Astana a reuşit să se califice după o victorie în faţa celor de la Midtjylland, o echipă destul de modestă. Acum, ne aşteptăm să vedem o calificare a croaţilor, însă în acest meci ne aşteptăm să scoată cel puţin un egal care să îi ajute în faza următoare a competiţiei.

Mii de tipuri de pariuri şi sute de meciuri în direct sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Malmo şi MOL Vidi. Gazdele i-au eliminat pe cei de la CFR Cluj, în timp ce ungurii au scos campioana Bulgariei, Ludogoreţ. Conform loturilor, ne aşteptăm ca Malmo să meargă mai departe, aşa că recomandăm să pariaţi încă din tur pe o victorie a acestora. Cota este excelentă, 1.42, aşa că merită jucată atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.

Biletul Zilei 07.08.2018

Ultimul meci de pe biletul zilei este cel dintre Steaua Roşie Belgrad şi Trnava. Campioana Serbiei întâlneşte surprinzătoarea campioană a Slovaciei, care a eliminat în faza precedentă Legia Varşovia, campioana din Polonia. Acum, sârbii ştiu la ce să se aştepte, aşa că recomandăm să pariaţi cu încredere pe un succes al acestora în acest meci, mai ales că o victorie clară poate însemna rezolvarea calificării încă din tur. Cota este foarte bună, 1.30, şi nu trebuie ratată de pe biletele pe care le faceţi marti.

Biletul Zilei 07.08.2018
Astana - Dinamo Zagreb X2 @ 1.60
Malmo - MOL Vidi 1 @ 1.42
Steaua Roşie - Trnava 1 @ 1.30
Curs final: 2.95

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare