Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 08.08.2018. Dublăm banii cu meciurile din Liga Campionilor

Biletul Zilei 08.08.2018. Dublăm banii cu meciurile din Liga Campionilor

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 08.08.2018. După o zi plină de fotbal marţi, astăzi avem ultimele meciuri din preliminariile Ligii Campionilor. 

Biletul Zilei 08.08.2018

Începem biletul cu primul meci al zilei, care le pune faţă în faţă pe PAOK şi Spartak Moscova. Echipa lui Răzvan Lucescu a reuşit în turul precedent să elimine FC Basel, fiind una dintre cele mai mari surprize ale competiţiei, însă jocul grecilor a fost unul excelent şi calificarea a fost meritată din plin. Acum, PAOK întâlneşte un adversar mult mai puternic, Spartak Moscova, iar singura şansă pentru greci să meargă mai departe este să câştige meciul tur şi să se ducă în Rusia să se apere. Ne aşteptăm la un meci interesant, în care ambele formaţii vor ieşi la joc, aşa că mizăm pe minimum două goluri înscrise.

Continuăm biletul cu jocul dintre Salzburg şi Shkendija, surpriza din Macedonia care a trecut în turul precedent de Sheriff Tiraspol. Acum, austriecii au un meci foarte uşor, iar macedonenii nu credem că au vreo şansă la calificare. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem problema echipei care ajunge în play-off rezolvată încă din acest meci, aşa că vom merge pe o victorie la handicap a celor de la Salzburg, care au o şansă foarte mare să ajungă în grupele Ligii  biletul zilei în acest an.

Mii de tipuri de pariuri şi sute de meciuri în direct sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi

Biletul Zilei 08.08.2018

Închidem biletul cu partida dintre Celtic şi AEK Atena. Scoţienii joacă primul meci pe teren propriu, aşa că trebuie să fie atenţi să nu primească gol dacă vor să evite problemele într-o deplasare care se anunţă infernală, la Atena, la o echipă care aşteaptă iar meciurile europene de foarte mult timp. Probabil vom vedea un meci foarte strâns, cu puţine goluri, aşa că recomandarea noastră este să evitaţi soliştii şi să mergeţi pe un pariu pe număr de goluri.

Biletul Zilei 08.08.2018
PAOK - Spartak Moscova Peste 1,5 goluri @ 1.40
Salzburg - Shkendija H1 (-1,5 goluri) @ 1.33
Celtic - AEK Atena Sub 3,5 goluri @ 1.25
Curs final: 2.32

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare